Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5844
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шурпік, Кирило Вадимович | - |
dc.contributor.author | Shurpik, Kyrylo Vadymovych | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-22T21:34:59Z | - |
dc.date.available | 2022-03-22T21:34:59Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Шурпік К. В. Обґрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шурпік Кирило Вадимович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 78 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5844. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5844 | - |
dc.description.abstract | Мета дипломної роботи полягала у визначенні ефективності використання у комбікормах несучок мікроелементів (селену та цинку) та їх вплив на продуктивність птиці, морфологічні та якісні показники яєць курей-несучок. Meta dyplomnoi roboty poliahala u vyznachenni efektyvnosti vykorystannia u kombikormakh nesuchok mikroelementiv (selenu ta tsynku) ta yikh vplyv na produktyvnist ptytsi, morfolohichni ta yakisni pokaznyky yaiets kurei-nesuchok. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | цинк у раціонах птиці | uk |
dc.subject | tsynk u ratsionakh ptytsi | uk |
dc.subject | мікроелементи у раціонах птиці | uk |
dc.subject | mikroelementy u ratsionakh ptytsi | uk |
dc.subject | продуктивність птиці | uk |
dc.subject | produktyvnist ptytsi | uk |
dc.subject | годівля курей-несучок | uk |
dc.subject | hodivlia kurei-nesuchok | uk |
dc.subject | селен у раціонах птиці | uk |
dc.subject | selen u ratsionakh ptytsi | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ta pererobky kharchovykh yaiets kurei u pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шурпік К.В..pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.