Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5863
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХрущ, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorKhrushch, Volodymyr-
dc.date.accessioned2022-03-25T08:27:40Z-
dc.date.available2022-03-25T08:27:40Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationХрущ В. В. Ефективність технологічного процесу приготування кормів на птахофермі : магістр. дипломна робота : 208 Агроінженерія / Хрущ Володимир Володимирович ; наук. керівник Івлєв Віталій Володимирович ; Дніпровський держ.аграр.-економ. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. механізації виробничих процесів у тваринництві. – Дніпро, 2021. – 104 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5863uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5863-
dc.description.abstractВ роботі наведено огляд і аналіз подрібнювачів фуражного зерна і їх робочих органів, а також стан досліджень процесу подрібнення. У другому розділі описана конструктивно-технологічна схема нового подрібнювача фуражного зерна з комбінованими робочими органами, виявлено вплив фізико-механічних властивостей продукту і конструктивно-режимних і технологічних параметрів подрібнювача на питомі витрати енергії процесу подрібнення зерна. Третій розділ присвячено розробці програми та методики експериментальних досліджень та аналізу їх результатів. Проведено дослідження розробленої конструкції з точки зору охорони праці. Виконано економічне обґрунтування розробки. Зроблені висновки та складено список використаної літератури. V roboti navedeno ohliad i analiz podribniuvachiv furazhnoho zerna i yikh robochykh orhaniv, a takozh stan doslidzhen protsesu podribnennia. U druhomu rozdili opysana konstruktyvno-tekhnolohichna skhema novoho podribniuvacha furazhnoho zerna z kombinovanymy robochymy orhanamy, vyiavleno vplyv fizyko-mekhanichnykh vlastyvostei produktu i konstruktyvno-rezhymnykh i tekhnolohichnykh parametriv podribniuvacha na pytomi vytraty enerhii protsesu podribnennia zerna. Tretii rozdil prysviacheno rozrobtsi prohramy ta metodyky eksperymentalnykh doslidzhen ta analizu yikh rezultativ. Provedeno doslidzhennia rozroblenoi konstruktsii z tochky zoru okhorony pratsi. Vykonano ekonomichne obgruntuvannia rozrobky. Zrobleni vysnovky ta skladeno spysok vykorystanoi literatury.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectфуражне зерноuk
dc.subjectfurazhne zernouk
dc.subjectподрібненняuk
dc.subjectpodribnenniauk
dc.subjectдекиuk
dc.subjectdekyuk
dc.subjectмолотокuk
dc.subjectmolotokuk
dc.subjectпитома енергоємністьuk
dc.subjectpytoma enerhoiemnistuk
dc.titleЕфективність технологічного процесу приготування кормів на птахоферміuk
dc.title.alternativeEfektyvnist tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia kormiv na ptakhofermiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хрущ В.В..pdf4,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.