Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5887
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальова, І. В.-
dc.contributor.authorKovaleva, I.-
dc.contributor.authorАнтоненко, Петро Павлович-
dc.contributor.authorAntonenko, Petro-
dc.contributor.authorAntonenko, P. P.-
dc.contributor.authorAntonenko, P.-
dc.date.accessioned2022-03-30T08:09:36Z-
dc.date.available2022-03-30T08:09:36Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКовальова І. В. Динаміка змін продуктивних якостей курей за впливу селену та фітодобавок / І. В. Ковальова, П. П. Антоненко // Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету / Дніпропетровський ДАЕУ. – 2018. – №1-2(47). – С. 25-28. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5887.uk
dc.identifier.issn2411-7285 print-
dc.identifier.issn2413-4899 online-
dc.identifier.urihttp://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/1399-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5887-
dc.descriptionАнтоненко Петро Павлович https://orcid.org/0000-0003-1469-0121uk
dc.description.abstractПредставлено результати вивчення впливу добавок “Фітопанк”, “Фітохол” та селеніту натрію до раціону курей-несучок у період інтенсивного яйцевідкладання та по її завершенні. Встановлено підвищення яєчної продуктивності на 9,3‒9,9 % і зростання маси яєць на 1,9‒2,49 %. Протягом використання досліджуваних препаратів (6 міс.) від курей дослідних груп, порівняно з контрольною, додатково одержано від 12,7 до 13,5 яйця, зареєстровано зростання маси жовтків на 2,7‒7,4 % та яєчної шкаралупи на 5,4‒7,8 %. Передзабійна маса курей-несучок підвищилася на 8,0‒8,9 %, зростала частка тушок, віднесених до 1-ої категорії, і скоротилася їх кількість нестандартної категорії. Predstavleno rezultaty vyvchennia vplyvu dobavok “Fitopank”, “Fitokhol” ta selenitu natriiu do ratsionu kurei-nesuchok u period intensyvnoho yaitsevidkladannia ta po yii zavershenni. Vstanovleno pidvyshchennia yaiechnoi produktyvnosti na 9,3‒9,9 % i zrostannia masy yaiets na 1,9‒2,49 %. Protiahom vykorystannia doslidzhuvanykh preparativ (6 mis.) vid kurei doslidnykh hrup, porivniano z kontrolnoiu, dodatkovo oderzhano vid 12,7 do 13,5 yaitsia, zareiestrovano zrostannia masy zhovtkiv na 2,7‒7,4 % ta yaiechnoi shkaralupy na 5,4‒7,8 %. Peredzabiina masa kurei-nesuchok pidvyshchylasia na 8,0‒8,9 %, zrostala chastka tushok, vidnesenykh do 1-oi katehorii, i skorotylasia yikh kilkist nestandartnoi katehorii.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпропетровський ДАЕУuk
dc.subject“Фітохол”uk
dc.subject“Fitokhol”uk
dc.subjectкури-несучкиuk
dc.subjectkury-nesuchkyuk
dc.subjectякість тушок птиціuk
dc.subjectyakist tushok ptytsiuk
dc.subjectморфологічний склад яєцьuk
dc.subjectmorfolohichnyi sklad yaietsuk
dc.subjectселеніт натріюuk
dc.subjectselenit natriiuuk
dc.subject“Фітопанк”uk
dc.subject“Fitopank”uk
dc.titleДинаміка змін продуктивних якостей курей за впливу селену та фітодобавокuk
dc.title.alternativeDynamics of changes in the productive quality of hens under the influence of selenium and phyto additivesuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1399-Article Text-2686-1-10-20180924.pdf633,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.