Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5982
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриходько, В.В.-
dc.contributor.authorPrykhodʹko, V.-
dc.date.accessioned2022-04-08T16:51:53Z-
dc.date.available2022-04-08T16:51:53Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПриходько В.В.Удосконалення елементів технології вирощування пшениці озимої спрямованих на підвищення якості зерна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Атлант» Нікопольського району Дніпропетровської області : магістер.дипломна робота:201,Агрономія/ Приходько В.В. ; наук. керівник Козечко В.І. .;Дніпровський держ. аграрно-економічний ун-т, Агрономічний ф-т, Каф.загального землеробства та ґрунтознавства .-Дніпро,2021.-65 с. -Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5982uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5982-
dc.description.abstractВ дипломній роботі зазначено, що на вміст як білку так і клейковини позитивно вплинуло внесення мінеральних добрив. Ка контрольному варіанті вміст білку в зерні склав 11,0 %, клейковина 17,0 %, а на кращому варіанті N60P45K45 – 13,1 і 23,0 %. Слід зазначити що збільшення доз фосфору і калій на 15 кг/га д.р. хоч призвело до збільшення врожайності зерна, але вплинуло на зменшення його якості.V dyplomniy roboti zaznacheno, shcho na vmist yak bilku tak i kleykovyny pozytyvno vplynulo vnesennya mineralʹnykh dobryv. Ka kontrolʹnomu varianti vmist bilku v zerni sklav 11,0 %, kleykovyna 17,0 %, a na krashchomu varianti N60P45K45 – 13,1 i 23,0 %. Slid zaznachyty shcho zbilʹshennya doz fosforu i kaliy na 15 k·h/ha d.r. khoch pryzvelo do zbilʹshennya vrozhaynosti zerna, ale vplynulo na zmenshennya yoho yakosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectгрунтuk
dc.subjectsoiluk
dc.subjectпшениця озимаuk
dc.subjectwinter wheatuk
dc.subjectдобриваuk
dc.subjectfertilizersuk
dc.subjectякість зернаuk
dc.subjectgrain qualityuk
dc.subjectврожайністьuk
dc.subjectyielduk
dc.subjectохорона праціuk
dc.subjectlabor protectionuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefficiencyuk
dc.titleУдосконалення елементів технології вирощування пшениці озимої спрямованих на підвищення якості зерна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Атлант» Нікопольського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennya elementiv tekhnolohiyi vyroshchuvannya pshenytsi ozymoyi spryamovanykh na pidvyshchennya yakosti zerna v umovakh tovarystva z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu «Atlant» Nikopolʹsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Приходько В.В..pdf820,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.