Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6007
Назва: Створення кросбредного вівчарства на Дніпропетровщині
Інші назви: Stvorennia krosbrednoho vivcharstva na Dnipropetrovshchyni
Автори: Микитюк, Віктор Васильович
Mykytiuk, V.
Mykytyuk, V. V.
Mykytiuk, V. V.
Mikityuk, V. V.
Ключові слова: селекційні ознаки овець
selektsiini oznaky ovets
кросбредне вівчарство
krosbredne vivcharstvo
відтворне схрещування овець
vidtvorne skhreshchuvannia ovets
Дата публікації: 2013
Видавництво: Дніпропетровський ДАУ
Бібліографічний опис: Микитюк В. В. Створення кросбредного вівчарства на Дніпропетровщині / В. В. Микитюк // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2013. – № 2(32). – С. 157-160. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6007.
Короткий огляд (реферат): Викладено методи створення дніпропетровського типу скороспілих м’ясо-вовнових овець із кросбредною вовною шляхом складного відтворного схрещування асканійських тонкорунних маток з баранами напівтонкорунних довгововнових порід. Наведено характеристику стану та розвитку основних селекційних ознак овець бажаних типів. Vykladeno metody stvorennia dnipropetrovskoho typu skorospilykh miaso-vovnovykh ovets iz krosbrednoiu vovnoiu shliakhom skladnoho vidtvornoho skhreshchuvannia askaniiskykh tonkorunnykh matok z baranamy napivtonkorunnykh dovhovovnovykh porid. Navedeno kharakterystyku stanu ta rozvytku osnovnykh selektsiinykh oznak ovets bazhanykh typiv.
Опис: Микитюк Віктор Васильович https://orcid.org/0000-0002-1346-4908
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/145
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6007
ISSN: 2310-0974
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
145-Article Text-337-1-10-20140310 (1).pdf3,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.