Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6022
Назва: М’ясна продуктивність овець таврійського внутрішньопородного типу асканійської тонкорунної породи
Інші назви: Miasna produktyvnist ovets tavriiskoho vnutrishnoporodnoho typu askaniiskoi tonkorunnoi porody
Автори: Крилова, О. М.
Krylova, O. M.
Сморочинський, О. М.
Smorochynskyi, O. M.
Рожков, Володимир Вікторович
Rozhkov, V.
Rozhkov, V. V.
Rozhkov, Vladimir
Сєвєров, Олексій Валентинович
Severov, O. V.
Ключові слова: забійні якості
zabiini yakosti
вівці
vivtsi
м'ясна продуктивність
miasna produktyvnist
Дата публікації: 2013
Видавництво: Дніпропетровський ДАУ
Бібліографічний опис: М’ясна продуктивність овець таврійського внутрішньопородного типу асканійської тонкорунної породи / О. М. Крилова, О. М. Сморочинський, В. В. Рожков, О. В. Северов // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2013. – № 1(31). – С. 114-115. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6022.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень особливостей формування м’ясної продуктивності за відгодівлі молодняку таврійського внутрішньопородного типу асканійської тонкорунної породи. Обговорюються показники забійних якостей, морфологічного та сортового складу туш баранини. Navedeno rezultaty doslidzhen osoblyvostei formuvannia miasnoi produktyvnosti za vidhodivli molodniaku tavriiskoho vnutrishnoporodnoho typu askaniiskoi tonkorunnoi porody. Obhovoriuiutsia pokaznyky zabiinykh yakostei, morfolohichnoho ta sortovoho skladu tush baranyny.
Опис: Рожков Володимир Вікторович https://orcid.org/0000-0002-2430-8267
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/78
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6022
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
78-Article Text-198-1-10-20140225.pdf3,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.