Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6030
Назва: | Методика определения сбалансированной и несбалансированной части рациона крупного рогатого скота |
Інші назви: | Методика визначення збалансованої та незбалансованої частини раціону великої рогатої худоби Metodyka vyznachennia zbalansovanoi ta nezbalansovanoi chastyny ratsionu velykoi rohatoi khudoby |
Автори: | Козир, Володимир Семенович Kozyr, Volodymyr Kozyr, Volodymyr Semenovych Геккієв, А. Д. Hekkiiev, A. D. |
Ключові слова: | кормовиробництво kormovyrobnytstvo раціони ratsiony велика рогата худоба velyka rohata khudoba |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Дніпропетровський ДАУ |
Бібліографічний опис: | Козырь В. С. Методика определения сбалансированной и несбалансированной части рациона крупного рогатого скота / В. С. Козырь, А. Д. Геккиев // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2012. – № 2. – С. 151-153. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6030. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено методику визначення частин раціону для великої рогатої худоби. Документ сприяє об’єктивній оцінці кормовиробництва, зобов’язує спеціалістів агроформувань продуктивно використовувати землю і вирощенні на ній кормові культури. Rozrobleno metodyku vyznachennia chastyn ratsionu dlia velykoi rohatoi khudoby. Dokument spryiaie obiektyvnii otsintsi kormovyrobnytstva, zoboviazuie spetsialistiv ahroformuvan produktyvno vykorystovuvaty zemliu i vyroshchenni na nii kormovi kultury. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/198 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6030 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
198-Article Text-443-1-10-20140313.PDF | 285,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.