Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6030
Назва: Методика определения сбалансированной и несбалансированной части рациона крупного рогатого скота
Інші назви: Методика визначення збалансованої та незбалансованої частини раціону великої рогатої худоби
Metodyka vyznachennia zbalansovanoi ta nezbalansovanoi chastyny ratsionu velykoi rohatoi khudoby
Автори: Козир, Володимир Семенович
Kozyr, Volodymyr
Kozyr, Volodymyr Semenovych
Геккієв, А. Д.
Hekkiiev, A. D.
Ключові слова: кормовиробництво
kormovyrobnytstvo
раціони
ratsiony
велика рогата худоба
velyka rohata khudoba
Дата публікації: 2012
Видавництво: Дніпропетровський ДАУ
Бібліографічний опис: Козырь В. С. Методика определения сбалансированной и несбалансированной части рациона крупного рогатого скота / В. С. Козырь, А. Д. Геккиев // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2012. – № 2. – С. 151-153. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6030.
Короткий огляд (реферат): Розроблено методику визначення частин раціону для великої рогатої худоби. Документ сприяє об’єктивній оцінці кормовиробництва, зобов’язує спеціалістів агроформувань продуктивно використовувати землю і вирощенні на ній кормові культури. Rozrobleno metodyku vyznachennia chastyn ratsionu dlia velykoi rohatoi khudoby. Dokument spryiaie obiektyvnii otsintsi kormovyrobnytstva, zoboviazuie spetsialistiv ahroformuvan produktyvno vykorystovuvaty zemliu i vyroshchenni na nii kormovi kultury.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/198
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6030
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
198-Article Text-443-1-10-20140313.PDF285,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.