Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6059
Назва: | Особливості годівлі високопродуктивних корів голштинської породи в умовах виникнення синдрому жирної печінки |
Інші назви: | Osoblyvosti hodivli vysokoproduktyvnykh koriv holshtynskoi porody v umovakh vynyknennia syndromu zhyrnoi pechinky |
Автори: | Хавтуріна, Анна Володимирівна Khavturina, A. V. Havturina, A. |
Ключові слова: | продуктивні якості корів produktyvni yakosti koriv годівля високопродуктивних корів hodivlia vysokoproduktyvnykh koriv синдром жирної печінки syndrom zhyrnoi pechinky |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Дніпропетровський ДАУ |
Бібліографічний опис: | Хавтуріна А. В. Особливості годівлі високопродуктивних корів голштинської породи в умовах виникнення синдрому жирної печінки / А. В. Хавтуріна // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2011. – № 2. – С. 162-164. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6059. |
Короткий огляд (реферат): | Доведено, що ефективне використання оптимальної кількості нікотинової кислоти, холіну і метіоніну в годівлі високопродуктивних корів зменшує наслідки від захворювання синдромом жирної печінки та підвищує продуктивні якості. Dovedeno, shcho efektyvne vykorystannia optymalnoi kilkosti nikotynovoi kysloty, kholinu i metioninu v hodivli vysokoproduktyvnykh koriv zmenshuie naslidky vid zakhvoriuvannia syndromom zhyrnoi pechinky ta pidvyshchuie produktyvni yakosti. |
Опис: | Хавтуріна Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/500 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6059 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
500-Article Text-1023-1-10-20141207.pdf | 294 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.