Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6078
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПіщан, Станіслав Григорович-
dc.contributor.authorPishan, S.-
dc.contributor.authorPischan, S.-
dc.contributor.authorPishan, S. G.-
dc.contributor.authorPischan, S. G.-
dc.contributor.authorPishchan, Stanislav-
dc.contributor.authorPishchan, S. G.-
dc.contributor.authorЛитвищенко, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorLytvyschenko, L.-
dc.contributor.authorLitvischenko, L. O.-
dc.contributor.authorLitvischenko, Lіudmyla-
dc.contributor.authorLytvyschenko, L. O.-
dc.contributor.authorLytvyshchenko, L.-
dc.contributor.authorМартиненко, А. В.-
dc.contributor.authorMartynenko, A. V.-
dc.contributor.authorПіщан, Ілона Станіславівна-
dc.contributor.authorPishchan, I. S.-
dc.contributor.authorPishchan, Ilona-
dc.contributor.authorPischan, I. S.-
dc.contributor.authorPischan, E.-
dc.date.accessioned2022-04-19T10:39:00Z-
dc.date.available2022-04-19T10:39:00Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationФізіологічні та продуктивні якості корів чорно-рябої породи на ранній стадії післяродового періоду / С. Г. Піщан, Л. О. Литвищенко, А. В. Мартиненко, І. С. Піщан // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2011. – № 1. – С. 157-161. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6078.uk
dc.identifier.urihttp://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/453-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6078-
dc.descriptionПіщан Станіслав Григорович https://orcid.org/0000-0001-8579-9429 Литвищенко Людмила Олександрівна http://orcid.org/0000-0002-4239-5405 Піщан Ілона Станіславівна https://orcid.org/0000-0001-5030-6348uk
dc.description.abstractВикладено результати досліджень щодо змінення деяких фізіологічних показників організму корів, їхнього рівня удоїв та якості молока під час статевого збудження. Доведено, що в цей період підвищується температура тіла та поверхні шкіри, зменшується удій та вміст у ньому молочного жиру, загального білка, хоча суха речовина, сухий знежирений молочний залишок, густина та точка його замерзання залишаються без змін. Vykladeno rezultaty doslidzhen shchodo zminennia deiakykh fiziolohichnykh pokaznykiv orhanizmu koriv, yikhnoho rivnia udoiv ta yakosti moloka pid chas statevoho zbudzhennia. Dovedeno, shcho v tsei period pidvyshchuietsia temperatura tila ta poverkhni shkiry, zmenshuietsia udii ta vmist u nomu molochnoho zhyru, zahalnoho bilka, khocha sukha rechovyna, sukhyi znezhyrenyi molochnyi zalyshok, hustyna ta tochka yoho zamerzannia zalyshaiutsia bez zmin.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпропетровський ДАУuk
dc.subjectпродуктивні якості корівuk
dc.subjectproduktyvni yakosti korivuk
dc.subjectфізіологічні показники організмуuk
dc.subjectfiziolohichni pokaznyky orhanizmuuk
dc.subjectкоровиuk
dc.subjectkorovyuk
dc.titleФізіологічні та продуктивні якості корів чорно-рябої породи на ранній стадії післяродового періодуuk
dc.title.alternativeFiziolohichni ta produktyvni yakosti koriv chorno-riaboi porody na rannii stadii pisliarodovoho perioduuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
453-Article Text-929-1-10-20141203.pdf311,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.