Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6088
Назва: Морфологічні особливості реверсійної здатності Mycobacterium bovis
Інші назви: Morfolohichni osoblyvosti reversiinoi zdatnosti Mycobacterium bovis
Автори: Білан, Марина Володимирівна
Bilan, Maryna
Bilan, M. V.
Bilan, M.
Ковальова, Л. О.
Koval'ova, L.
Ткаченко, Олексій Андрійович
Tkatschenko, A. A.
Tkatschenko, O. A.
Tkatschenko, Оleksii
Tkachenko, Olexiy
Tkachenko, A. A.
Tkachenko, Oleksiy
Tkachenko, O.
Tkachenko, Oleksii
Tkachenko, O. A.
Галатюк, О. Є.
Halatiuk, O. Ye.
Ключові слова: M. bovis
M. bovis
культивування мікобактерій
kultyvuvannia mikobakterii
мікобактерії
mikobakterii
Дата публікації: 2010
Видавництво: Дніпропетровський ДАУ
Бібліографічний опис: Морфологічні особливості реверсійної здатності Mycobacterium bovis / М. В. Білан, Л. О. Ковальова, О. А. Ткаченко, О. Є. Галатюк // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2010. – № 2. – С. 99-102. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6088.
Короткий огляд (реферат): Встановлено морфологічні аспекти реверсії в часі некислотостійких форм M. bovis в кислотостійкі залежно від кількості пересівів та строків утворення некислотостійких мікобактерій. Vstanovleno morfolohichni aspekty reversii v chasi nekyslotostiikykh form M. bovis v kyslotostiiki zalezhno vid kilkosti peresiviv ta strokiv utvorennia nekyslotostiikykh mikobakterii.
Опис: Білан Марина Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-3178-201X Ткаченко Олексій Андрійович http://orcid.org/0000-0003-0978-6575
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/402
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6088
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
402-Article Text-827-1-10-20141201.pdf401,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.