Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6278
Назва: | Оптимізація технології вирощування товарного коропа в умовах приватного акціонерного товариства «Петриківський рибгосп» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Optymizatsiia tekhnolohii vyroshchuvannia tovarnoho koropa v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Petrykivskyi rybhosp» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Шарапанюк, О. О. Sharapaniuk, O. O. |
Ключові слова: | хімічний склад води ставів khimichnyi sklad vody staviv технологія вирощування рослиноїдних риб tekhnolohiia vyroshchuvannia roslynoidnykh ryb прирости живої маси pryrosty zhyvoi masy товарний короп tovarnyi korop |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Шарапанюк О. О. Оптимізація технології вирощування товарного коропа в умовах приватного акціонерного товариства «Петриківський рибгосп» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 207 , Водні біоресурси та аквакультура / Шарапанюк О. О. ; наук. керівник Рожков В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 60 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6278. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було оптимізувати технологію вирощування рослиноїдних риб та підвищення продуктивності і покращення якісних показників продукції в умовах ПрАТ «Петриківський рибгосп» Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu roboty bulo optymizuvaty tekhnolohiiu vyroshchuvannia roslynoidnykh ryb ta pidvyshchennia produktyvnosti i pokrashchennia yakisnykh pokaznykiv produktsii v umovakh PrAT «Petrykivskyi rybhosp» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6278 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шарапанюк О.О..pdf | 985,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.