Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6367
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМикитюк, Я. В.-
dc.contributor.authorMykytyuk, Ya. V.-
dc.contributor.authorМикитюк, Віктор Васильович-
dc.contributor.authorMykytiuk, V.-
dc.contributor.authorMykytyuk, V. V.-
dc.contributor.authorMykytiuk, V. V.-
dc.contributor.authorMikityuk, V. V.-
dc.date.accessioned2022-07-06T09:13:36Z-
dc.date.available2022-07-06T09:13:36Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМикитюк Я. В. Стан і тенденції розвитку вівчарства у господарських формуваннях Дніпропетровської області / Я. В. Микитюк, / В. В. Микитюк // Науковий вісник «Асканія -Нова» / Інститут тваринництва степових районів ім. М. Ф. Іванова «Асканія -Нова» – Національний науковий селекційно-генетичний центр з вівчарства. – 2016. – Вип.9. – С. 74-82. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6367.uk
dc.identifier.urihttp://ascaniansc.in.ua/images/stories/nauch-publ/nv-9/11.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6367-
dc.descriptionМикитюк Віктор Васильович https://orcid.org/0000-0002-1346-4908uk
dc.description.abstractДосліджено стан розвитку вівчарстваі у різних формах господарювання Дніпропетровської області. Визначено чинники, які суттєво впливають на їх розвиток. Запропоновано конкретні заходи щодо поліпшення ведення цієї галузі, основними шляхами виходу якої з кризового стану є переорієнтація її з вовнового на м’ясо-вовновий напрям продуктивності та комплексний підхід до виробництва і переробки усіх видів продукції. В сучасних умовах і на перспективу результативне ведення вівчарства може бути забезпечене в оптимальному поєднанні дрібних і великих форм господарюючих суб’єктів на основі диверсифікації, тобто шляхом поєднання виробництва і переробки продукції, як у великих, так і малих господарствах за замкненим циклом, а також створення і розвиток торгово-закупівельних і збутових пунктів. It was studied the state of the development of sheep breeding at the enterprises of different forms of management in the Dnipropetrovsk region. Factors that significantly influence their development were identified. The specific measures to improve management of this industry were proposed. The main routes out of the crisis for this industry are the shift from wool productivity to the meat and wool-meat productivity and integrated approach to production and processing all types of sheep breeding products. At present and for the future, successful management of the sheep breeding can be ensured by the optimal integration of small and large business entities on the basis of diversification, i.e. by combining the production and processing of products, both at the large and small farms according to the closed cycle, as well as the creation and development of trade-procurement and realizable items.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут тваринництва степових районів ім. М. Ф. Іванова «Асканія -Нова» – Національний науковий селекційно-генетичний центр з вівчарстваuk
dc.subjectгосподарства населенняuk
dc.subjectfarmsuk
dc.subjectвівчарствоuk
dc.subjectsheep breedinguk
dc.subjectстан проблемиuk
dc.subjectstate of the problemuk
dc.subjectпоголів’яuk
dc.subjectnumber of livestockuk
dc.subjectвиробництво продукціїuk
dc.subjectthe number of animal productionuk
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk
dc.subjectagricultural enterprisesuk
dc.titleСтан і тенденції розвитку вівчарства у господарських формуваннях Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeStatus and trends of the development sheep breeding at the economic formations of the Dnipropetrovsk regionuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdf275,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.