Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6370
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Микитюк, Віктор Васильович | - |
dc.contributor.author | Mykytiuk, V. | - |
dc.contributor.author | Mykytyuk, V. V. | - |
dc.contributor.author | Mykytiuk, V. V. | - |
dc.contributor.author | Mikityuk, V. V. | - |
dc.contributor.author | Поротікова, Інна Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Porotikova, I. | - |
dc.contributor.author | Porotikova, I. I. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-06T10:40:32Z | - |
dc.date.available | 2022-07-06T10:40:32Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Микитюк В. В. Особливості конверсії поживних речовин корму у продукцію молодняком овець / В. В. Микитюк, І. І. Поротікова // Науковий вісник «Асканія -Нова» / Інститут тваринництва степових районів ім. М. Ф. Іванова «Асканія -Нова» – Національний науковий селекційно-генетичний центр з вівчарства. – 2012. – Вип. 5. – Ч. 1. – С. 128-133. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6370. | uk |
dc.identifier.uri | http://www.irbis-nbuv.gov.ua/cgi-bin/irbis_nbuv/cgiirbis_64.exe?I21DBN=LINK&P21DBN=UJRN&Z21ID=&S21REF=10&S21CNR=20&S21STN=1&S21FMT=ASP_meta&C21COM=S&2_S21P03=FILA=&2_S21STR=nvan_2012_5%281%29__22 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6370 | - |
dc.description | Микитюк Віктор Васильович https://orcid.org/0000-0002-1346-4908 | uk |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень з вивчення трансформації поживних речовин кормів степової зони молодняком овець різного віку. Встановлено, що у віці 5-7 місяців на приріст маси тіла витрачається 91,7-90,1 %, а вовни – 8,3-9,9 % від загальної енергетичної цінності виробленої продукції, тоді як в 10-місячному віці – 80,5 % і 19,5 % відповідно. Navedeno rezultaty doslidzhen z vyvchennia transformatsii pozhyvnykh rechovyn kormiv stepovoi zony molodniakom ovets riznoho viku. Vstanovleno, shcho u vitsi 5-7 misiatsiv na pryrist masy tila vytrachaietsia 91,7-90,1 %, a vovny – 8,3-9,9 % vid zahalnoi enerhetychnoi tsinnosti vyroblenoi produktsii, todi yak v 10-misiachnomu vitsi – 80,5 % i 19,5 % vidpovidno. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Інститут тваринництва степових районів ім. М. Ф. Іванова «Асканія -Нова» – Національний науковий селекційно-генетичний центр з вівчарства | uk |
dc.subject | вовна | uk |
dc.subject | vovna | uk |
dc.subject | молодняк овець | uk |
dc.subject | molodniak ovets | uk |
dc.subject | корми | uk |
dc.subject | kormy | uk |
dc.subject | конверсія | uk |
dc.subject | konversiia | uk |
dc.subject | маса тіла | uk |
dc.subject | masa tila | uk |
dc.title | Особливості конверсії поживних речовин корму у продукцію молодняком овець | uk |
dc.title.alternative | Osoblyvosti konversii pozhyvnykh rechovyn kormu u produktsiiu molodniakom ovets | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
nvan_2012_5(1)__22 (1).pdf | 260,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.