Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6374
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПохил, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorPokhil, Volodymyr-
dc.contributor.authorPokhil, V.-
dc.contributor.authorPokhil, V. I.-
dc.contributor.authorPokhyl, V.-
dc.contributor.authorPokhyl, V. I.-
dc.contributor.authorPohyl, V.-
dc.contributor.authorPohyl, V. I.-
dc.contributor.authorPohil, V.-
dc.contributor.authorPohil, V. I.-
dc.contributor.authorPokhyl, Volodymyr Ivanovych-
dc.contributor.authorPokhil, Vladimir-
dc.contributor.authorЛесновська, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorLesnovska, O. V.-
dc.contributor.authorLesnovskay, O. V.-
dc.contributor.authorLesnovska, E. V.-
dc.contributor.authorLesnovskay, E. V.-
dc.contributor.authorLesnovska, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, E. W.-
dc.contributor.authorLesnovskay, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, O. W.-
dc.contributor.authorLesnovska, Olena-
dc.contributor.authorLesnovskaya, O. V.-
dc.contributor.authorLesnovska, O.-
dc.date.accessioned2022-07-06T11:39:17Z-
dc.date.available2022-07-06T11:39:17Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПохил В. І. Забійні якості овець різного походження / В. І. Похил, О. В. Лесновська // Науковий вісник «Асканія -Нова» / Інститут тваринництва степових районів ім. М. Ф. Іванова «Асканія -Нова» – Національний науковий селекційно-генетичний центр з вівчарства. – 2012. – Вип. 5. – Ч. 1. – С. 171-174. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6374.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6374-
dc.descriptionПохил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Лесновська Олена Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-9027-6734uk
dc.description.abstractВикористання баранів-плідників тексель та олібс на вівцематках асканійської м'ясо-вовнової породи овець позитивно впливає на м'ясну продуктивність отриманого молодняку. Тушки помісних ягнят відрізняються краще вираженим товарним виглядом за рахунок більшої обмускуленості грудного відділу та задньої третини тулуба і рівномірного жирового поливу. Vykorystannia baraniv-plidnykiv teksel ta olibs na vivtsematkakh askaniiskoi miaso-vovnovoi porody ovets pozytyvno vplyvaie na miasnu produktyvnist otrymanoho molodniaku. Tushky pomisnykh yahniat vidrizniaiutsia krashche vyrazhenym tovarnym vyhliadom za rakhunok bilshoi obmuskulenosti hrudnoho viddilu ta zadnoi tretyny tuluba i rivnomirnoho zhyrovoho polyvu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут тваринництва степових районів ім. М. Ф. Іванова «Асканія -Нова» – Національний науковий селекційно-генетичний центр з вівчарстваuk
dc.subjectолібсuk
dc.subjectolibsuk
dc.subjectм'ясна продуктивністьuk
dc.subjectmiasna produktyvnistuk
dc.subjectзабійні якостіuk
dc.subjectzabiini yakostiuk
dc.subjectвівціuk
dc.subjectvivtsiuk
dc.subjectасканійська м'ясо-вовноваuk
dc.subjectaskaniiska miaso-vovnovauk
dc.subjectтексельuk
dc.subjecttekseluk
dc.titleЗабійні якості овець різного походженняuk
dc.title.alternativeZabiini yakosti ovets riznoho pokhodzhenniauk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nvan_2012_5(1)__27.pdf235,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.