Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6482
Назва: | Удосконалення технології вирощування курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Новомосковського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahro-Oven» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Гришин, Вадим Олегович Hryshyn, Vadym Olehovych |
Ключові слова: | технології вирощування курчат-бройлерів tekhnolohii vyroshchuvannia kurchat-broileriv вирощування м’яса бройлерів vyroshchuvannia miasa broileriv кормові добавки для птиці kormovi dobavky dlia ptytsi раціони годівлі бройлерів ratsiony hodivli broileriv |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Гришин В. О. Удосконалення технології вирощування курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Новомосковського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Гришин Вадим Олегович ; наук. керівник Литвищенко Л. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 63 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6482. |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної роботи являється дослідження великої кількості показників при інкубації, дорощуванні, вирощуванні курчат-бройлерів в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агоро-Овен» із застосуванням в раціонах відповідної кількості добавок кормових. Metoiu danoi roboty yavliaietsia doslidzhennia velykoi kilkosti pokaznykiv pry inkubatsii, doroshchuvanni, vyroshchuvanni kurchat-broileriv v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahoro-Oven» iz zastosuvanniam v ratsionakh vidpovidnoi kilkosti dobavok kormovykh. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6482 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гришин В.О..pdf | 587,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.