Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6482
Назва: Удосконалення технології вирощування курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Новомосковського району Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vyroshchuvannia kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahro-Oven» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Гришин, Вадим Олегович
Hryshyn, Vadym Olehovych
Ключові слова: технології вирощування курчат-бройлерів
tekhnolohii vyroshchuvannia kurchat-broileriv
вирощування м’яса бройлерів
vyroshchuvannia miasa broileriv
кормові добавки для птиці
kormovi dobavky dlia ptytsi
раціони годівлі бройлерів
ratsiony hodivli broileriv
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Гришин В. О. Удосконалення технології вирощування курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Новомосковського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Гришин Вадим Олегович ; наук. керівник Литвищенко Л. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 63 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6482.
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи являється дослідження великої кількості показників при інкубації, дорощуванні, вирощуванні курчат-бройлерів в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агоро-Овен» із застосуванням в раціонах відповідної кількості добавок кормових. Metoiu danoi roboty yavliaietsia doslidzhennia velykoi kilkosti pokaznykiv pry inkubatsii, doroshchuvanni, vyroshchuvanni kurchat-broileriv v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahoro-Oven» iz zastosuvanniam v ratsionakh vidpovidnoi kilkosti dobavok kormovykh.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6482
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гришин В.О..pdf587,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.