Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6487
Назва: Оптимізація технології виробництва молока кіз зааненської породи у фізичної особи підприємця «Пастушенко Г.І.» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka kiz zaanenskoi porody u fizychnoi osoby pidpryiemtsia «Pastushenko H.I.» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Логутенко, Анастасія Юріївна
Lohutenko, Anastasiia Yuriivna
Ключові слова: якісні показники молока кіз
yakisni pokaznyky moloka kiz
кози
kozy
рівень продуктивних ознак у кіз
riven produktyvnykh oznak u kiz
чистопородні кози зааненської породи
chystoporodni kozy zaanenskoi porody
репродуктивний молодняк кіз
reproduktyvnyi molodniak kiz
молочна продуктивність у козематок
molochna produktyvnist u kozematok
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Логутенко А. Ю. Оптимізація технології виробництва молока кіз зааненської породи у фізичної особи підприємця «Пастушенко Г.І.» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Логутенко Анастасія Юріївна ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 62 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6487.
Короткий огляд (реферат): Метою дипломної роботи було провести порівняльну оцінку продуктивних і біологічних особливостей кіз зааненської породи різних фенотипів, яких розводять в господарстві фізичної особи-підприємця «Пастушенко Г.І.» Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu dyplomnoi roboty bulo provesty porivnialnu otsinku produktyvnykh i biolohichnykh osoblyvostei kiz zaanenskoi porody riznykh fenotypiv, yakykh rozvodiat v hospodarstvi fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Pastushenko H.I.» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6487
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Логутенко А.Ю..pdf518,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.