Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6490
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюбченко, Владислав Іванович-
dc.contributor.authorLiubchenko, Vladyslav Ivanovych-
dc.date.accessioned2022-08-09T16:49:09Z-
dc.date.available2022-08-09T16:49:09Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЛюбченко В. І. Оптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Зоря" Дніпропетровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Любченко Владислав Іванович ; наук. керівник Калиниченко О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 67 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6490.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6490-
dc.description.abstractПроблема забезпечення населення України м'ясною продукцією в останні роки стоїть дуже гостро. Тому основним завданням агропромислового комплексу країни є виробництво конкурентоспроможних продуктів тваринництва, в тому числі свинини. Успішному вирішенню цього завдання сприяє організація повноцінної годівлі всіх статевовікових груп свиней з урахуванням їх віку, фізіологічного стану і напрямку продуктивності за рахунок підвищення біологічної повноцінності годівлі. Problema zabezpechennia naselennia Ukrainy miasnoiu produktsiieiu v ostanni roky stoit duzhe hostro. Tomu osnovnym zavdanniam ahropromyslovoho kompleksu krainy ye vyrobnytstvo konkurentospromozhnykh produktiv tvarynnytstva, v tomu chysli svynyny. Uspishnomu vyrishenniu tsoho zavdannia spryiaie orhanizatsiia povnotsinnoi hodivli vsikh statevovikovykh hrup svynei z urakhuvanniam yikh viku, fiziolohichnoho stanu i napriamku produktyvnosti za rakhunok pidvyshchennia biolohichnoi povnotsinnosti hodivli.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectпробіотичні препаратиuk
dc.subjectprobiotychni preparatyuk
dc.subjectтехнології виробництва свининиuk
dc.subjecttekhnolohii vyrobnytstva svynynyuk
dc.subjectпідвищення ефективності комбікормівuk
dc.subjectpidvyshchennia efektyvnosti kombikormivuk
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk
dc.subjectbiolohichno aktyvni rechovynyuk
dc.titleОптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Зоря" Дніпропетровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeOptymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Zoria" Dnipropetrovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любченко В.І..pdf583,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.