Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6490
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Любченко, Владислав Іванович | - |
dc.contributor.author | Liubchenko, Vladyslav Ivanovych | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-09T16:49:09Z | - |
dc.date.available | 2022-08-09T16:49:09Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Любченко В. І. Оптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Зоря" Дніпропетровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Любченко Владислав Іванович ; наук. керівник Калиниченко О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 67 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6490. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6490 | - |
dc.description.abstract | Проблема забезпечення населення України м'ясною продукцією в останні роки стоїть дуже гостро. Тому основним завданням агропромислового комплексу країни є виробництво конкурентоспроможних продуктів тваринництва, в тому числі свинини. Успішному вирішенню цього завдання сприяє організація повноцінної годівлі всіх статевовікових груп свиней з урахуванням їх віку, фізіологічного стану і напрямку продуктивності за рахунок підвищення біологічної повноцінності годівлі. Problema zabezpechennia naselennia Ukrainy miasnoiu produktsiieiu v ostanni roky stoit duzhe hostro. Tomu osnovnym zavdanniam ahropromyslovoho kompleksu krainy ye vyrobnytstvo konkurentospromozhnykh produktiv tvarynnytstva, v tomu chysli svynyny. Uspishnomu vyrishenniu tsoho zavdannia spryiaie orhanizatsiia povnotsinnoi hodivli vsikh statevovikovykh hrup svynei z urakhuvanniam yikh viku, fiziolohichnoho stanu i napriamku produktyvnosti za rakhunok pidvyshchennia biolohichnoi povnotsinnosti hodivli. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | пробіотичні препарати | uk |
dc.subject | probiotychni preparaty | uk |
dc.subject | технології виробництва свинини | uk |
dc.subject | tekhnolohii vyrobnytstva svynyny | uk |
dc.subject | підвищення ефективності комбікормів | uk |
dc.subject | pidvyshchennia efektyvnosti kombikormiv | uk |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk |
dc.subject | biolohichno aktyvni rechovyny | uk |
dc.title | Оптимізація технології виробництва свинини в товаристві з обмеженою відповідальністю "Зоря" Дніпропетровського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Zoria" Dnipropetrovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Любченко В.І..pdf | 583,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.