Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6498
Назва: | Оптимізація технології вирощування молодняку великої рогатої худоби в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Дзержинівське» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Optymizatsiia tekhnolohii vyroshchuvannia molodniaku velykoi rohatoi khudoby v silskohospodarskomu tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dzerzhynivske» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Перекопська, Катерина Сергіївна Perekopska, Kateryna Serhiivna |
Ключові слова: | телята молочного періоду teliata molochnoho periodu пробіотична добавка «Споротермін» probiotychna dobavka «Sporotermin» раціони годівлі молодняку ratsiony hodivli molodniaku приріст живої маси телят pryrist zhyvoi masy teliat |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Перекопська К. С. Оптимізація технології вирощування молодняку великої рогатої худоби в сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Дзержинівське» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Перекопська Катерина Сергіївна ; наук. керівник Калиниченко О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 65 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6498. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи полягала у підвищенні продуктивності, стійкості до захворювань телят молочного періоду вирощування за рахунок використання пробіотичної добавки «Споротермін» у раціонах годівлі. Meta roboty poliahala u pidvyshchenni produktyvnosti, stiikosti do zakhvoriuvan teliat molochnoho periodu vyroshchuvannia za rakhunok vykorystannia probiotychnoi dobavky «Sporotermin» u ratsionakh hodivli. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6498 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перекопська К.С..pdf | 562,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.