Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6499
Назва: | Оптимізація раціонів годівлі при вирощуванні перепелів у фермерському господарстві «Перемога» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Optymizatsiia ratsioniv hodivli pry vyroshchuvanni perepeliv u fermerskomu hospodarstvi «Peremoha» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Півень, А. С. Piven, A. S. |
Ключові слова: | вирощування перепелів vyroshchuvannia perepeliv продуктивні якості перепілок produktyvni yakosti perepilok комбікорми для перепелів kombikormy dlia perepeliv |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Півень А. С. Оптимізація раціонів годівлі при вирощуванні перепелів у фермерському господарстві «Перемога» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Півень А. С. ; наук. керівник Мусіч О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2022. – 57 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6499. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було визначення оптимального рівня доступної енергії та сирого протеїну в комбікормах для перепелів та їх вплив на перетравлення і метаболізм спожитих речовин та продуктивні якості перепілок. Metoiu roboty bulo vyznachennia optymalnoho rivnia dostupnoi enerhii ta syroho proteinu v kombikormakh dlia perepeliv ta yikh vplyv na peretravlennia i metabolizm spozhytykh rechovyn ta produktyvni yakosti perepilok. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6499 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Півень А.С..pdf | 489,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.