Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6510
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШлянін, Дмитро Євгенович-
dc.contributor.authorShlianin, Dmytro Yevhenovych-
dc.date.accessioned2022-08-12T21:01:14Z-
dc.date.available2022-08-12T21:01:14Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШлянін Д. Є. Удосконалення технології виробництва продукції вівчарства в приватного підприємця «Перемога АВК» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шлянін Дмитро Євгенович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 62 с. – Режим доступу : ttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6510.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6510-
dc.description.abstractМетою роботи була оцінка результативності схрещування вівцематок породи Придніпровська м’ясна з баранами породи мериноленд, а також оцінка продуктивних якостей та біологічних особливостей отриманих помісей першого покоління в умовах ПП «Перемога АВК» Дніпровського району Дніпропетровської області. Metoiu roboty bula otsinka rezultatyvnosti skhreshchuvannia vivtsematok porody Prydniprovska miasna z baranamy porody merynolend, a takozh otsinka produktyvnykh yakostei ta biolohichnykh osoblyvostei otrymanykh pomisei pershoho pokolinnia v umovakh PP «Peremoha AVK» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectзбереження молодняку овецьuk
dc.subjectzberezhennia molodniaku ovetsuk
dc.subjectсхрещування вівцематокuk
dc.subjectskhreshchuvannia vivtsematokuk
dc.subjectумови годівлі овецьuk
dc.subjectumovy hodivli ovetsuk
dc.subjectутримання овецьuk
dc.subjectutrymannia ovetsuk
dc.subjectпродуктивні якості овецьuk
dc.subjectproduktyvni yakosti ovetsuk
dc.subjectвідтворювальна здатність маток овецьuk
dc.subjectvidtvoriuvalna zdatnist matok ovetsuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва продукції вівчарства в приватного підприємця «Перемога АВК» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva produktsii vivcharstva v pryvatnoho pidpryiemtsia «Peremoha AVK» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шлянін Д.Є..pdf556,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.