Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6583
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тертишний, Олег Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tertyshnyi, Oleh Oleksandrovych | - |
dc.contributor.author | Півоваров, Олександр Андрійович | - |
dc.contributor.author | Pivovarov, Oleksandr Andriiovych | - |
dc.contributor.author | Кошулько, Віталій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Koshulko, Vitalii Serhiiovych | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-06T08:42:33Z | - |
dc.date.available | 2022-09-06T08:42:33Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Тертишний О. О. Механічні процеси та обладнання харчових виробництв / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько : навч. посібн. / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, ДДАЕУ, 2022. – 351 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6583 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6583 | - |
dc.description.abstract | Викладено систематизований матеріал відносно механіки твердих середовищ в харчових та переробних виробництвах. Розглядаються проблеми теорії і практики, явища, прийоми і методи механічної обробки твердих матеріалів, які охоплюють визначення та оцінку їх дисперсного складу, способи подрібнення, класифікації, сортування, очищенн, зберігання, дозування, живлення і транспортування. Наводяться характеристики обладнання та розглядаються методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів. Особливу увагу приділено обладнанню, яке використовується тільки у харчових виробництвах. Посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямками: харчова технологія і інженерія; екологія; біотехнологія; інженерна механіка. Vykladeno systematyzovanyi material vidnosno mekhaniky tverdykh seredovyshch v kharchovykh ta pererobnykh vyrobnytstvakh. Rozghliadaiutsia problemy teorii i praktyky, yavyshcha, pryiomy i metody mekhanichnoi obrobky tverdykh materialiv, yaki okhopliuiut vyznachennia ta otsinku yikh dyspersnoho skladu, sposoby podribnennia, klasyfikatsii, sortuvannia, ochyshchenn, zberihannia, dozuvannia, zhyvlennia i transportuvannia. Navodiatsia kharakterystyky obladnannia ta rozghliadaiutsia metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv. Osoblyvu uvahu prydileno obladnanniu, yake vykorystovuietsia tilky u kharchovykh vyrobnytstvakh. Posibnyk pryznachenyi dlia studentiv, yaki navchaiutsia za napriamkamy: kharchova tekhnolohiia i inzheneriia; ekolohiia; biotekhnolohiia; inzhenerna mekhanika. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | обладнання харчових виробництв | uk |
dc.subject | obladnannia kharchovykh vyrobnytstv | uk |
dc.subject | механіка твердих середовищ | uk |
dc.subject | mekhanika tverdykh seredovyshch | uk |
dc.subject | переробні виробництва | uk |
dc.subject | pererobni vyrobnytstva | uk |
dc.title | Механічні процеси та обладнання харчових виробництв | uk |
dc.title.alternative | Mekhanichni protsesy ta obladnannia kharchovykh vyrobnytstv | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тертишний О.О., Півоваров О.А., Кошулько В.С. Механічні процеси та обладнання харчових виробництв. Навчальний посібник (1).pdf | 4,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.