Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6583
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТертишний, Олег Олександрович-
dc.contributor.authorTertyshnyi, Oleh Oleksandrovych-
dc.contributor.authorПівоваров, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorPivovarov, Oleksandr Andriiovych-
dc.contributor.authorКошулько, Віталій Сергійович-
dc.contributor.authorKoshulko, Vitalii Serhiiovych-
dc.date.accessioned2022-09-06T08:42:33Z-
dc.date.available2022-09-06T08:42:33Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТертишний О. О. Механічні процеси та обладнання харчових виробництв / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько : навч. посібн. / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, ДДАЕУ, 2022. – 351 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6583uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6583-
dc.description.abstractВикладено систематизований матеріал відносно механіки твердих середовищ в харчових та переробних виробництвах. Розглядаються проблеми теорії і практики, явища, прийоми і методи механічної обробки твердих матеріалів, які охоплюють визначення та оцінку їх дисперсного складу, способи подрібнення, класифікації, сортування, очищенн, зберігання, дозування, живлення і транспортування. Наводяться характеристики обладнання та розглядаються методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів. Особливу увагу приділено обладнанню, яке використовується тільки у харчових виробництвах. Посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямками: харчова технологія і інженерія; екологія; біотехнологія; інженерна механіка. Vykladeno systematyzovanyi material vidnosno mekhaniky tverdykh seredovyshch v kharchovykh ta pererobnykh vyrobnytstvakh. Rozghliadaiutsia problemy teorii i praktyky, yavyshcha, pryiomy i metody mekhanichnoi obrobky tverdykh materialiv, yaki okhopliuiut vyznachennia ta otsinku yikh dyspersnoho skladu, sposoby podribnennia, klasyfikatsii, sortuvannia, ochyshchenn, zberihannia, dozuvannia, zhyvlennia i transportuvannia. Navodiatsia kharakterystyky obladnannia ta rozghliadaiutsia metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv. Osoblyvu uvahu prydileno obladnanniu, yake vykorystovuietsia tilky u kharchovykh vyrobnytstvakh. Posibnyk pryznachenyi dlia studentiv, yaki navchaiutsia za napriamkamy: kharchova tekhnolohiia i inzheneriia; ekolohiia; biotekhnolohiia; inzhenerna mekhanika.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectобладнання харчових виробництвuk
dc.subjectobladnannia kharchovykh vyrobnytstvuk
dc.subjectмеханіка твердих середовищuk
dc.subjectmekhanika tverdykh seredovyshchuk
dc.subjectпереробні виробництваuk
dc.subjectpererobni vyrobnytstvauk
dc.titleМеханічні процеси та обладнання харчових виробництвuk
dc.title.alternativeMekhanichni protsesy ta obladnannia kharchovykh vyrobnytstvuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.