Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6588
Назва: Підвищення економічної ефективності виробництва та реалізації свинини
Інші назви: Pidvyshchennia ekonomichnoi efektyvnosti vyrobnytstva ta realizatsii svynyny
Автори: Кобернюк, Сергій Олександрович
Koberniuk, Serhii Oleksandrovych
Ключові слова: види економічної ефективності виробництва та реалізації свинини
vydy ekonomichnoi efektyvnosti vyrobnytstva ta realizatsii svynyny
споживання продукції свинарства в Україні
spozhyvannia produktsii svynarstva v Ukraini
виробничо-збутовий кластера свинарства
vyrobnycho-zbutovyi klastera svynarstva
конкурентоспроможність підприємств-виробників свинини
konkurentospromozhnist pidpryiemstv-vyrobnykiv svynyny
організація виробництва продукції свинарства
orhanizatsiia vyrobnytstva produktsii svynarstva
Дата публікації: 2017
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Кобернюк С. О. Підвищення економічної ефективності виробництва та реалізації свинини : дис. … канд. екон. наук : [спец.] 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) / Сергій Олександрович Кобернюк ; Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет . – Дніпропетровськ: ДДАЕУ, 2017. – 189 с. Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6588
Короткий огляд (реферат): У дисертації обґрунтовано та поглиблено теоретико-методичне забезпечення та розроблено рекомендації щодо підвищення ефективності виробництва та реалізації продукції свинарства на сільськогосподарських підприємствах. Узагальнено науково-методичні основи трактування поняття «економічна ефективність виробництва продукції свинарства», опрацювано методичні підходи до визначення економічної ефективності виробничо-збутової діяльності сільськогосподарських підприємств, проаналізувано вплив основних факторів на економічну ефективність виробництва та реалізацію продукції свинарства сільськогосподарськими підприємствами , виявлені причини скорочення поголів’я, обсягів виробництва і реалізації свинини обумовлені дією ряду чинників макроекономічного та мікроекономічного рівнів. U dysertatsii obgruntovano ta pohlybleno teoretyko-metodychne zabezpechennia ta rozrobleno rekomendatsii shchodo pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva ta realizatsii produktsii svynarstva na silskohospodarskykh pidpryiemstvakh. Uzahalneno naukovo-metodychni osnovy traktuvannia poniattia «ekonomichna efektyvnist vyrobnytstva produktsii svynarstva», opratsiuvano metodychni pidkhody do vyznachennia ekonomichnoi efektyvnosti vyrobnycho-zbutovoi diialnosti silskohospodarskykh pidpryiemstv, proanalizuvano vplyv osnovnykh faktoriv na ekonomichnu efektyvnist vyrobnytstva ta realizatsiiu produktsii svynarstva silskohospodarskymy pidpryiemstvamy , vyiavleni prychyny skorochennia poholivia, obsiahiv vyrobnytstva i realizatsii svynyny obumovleni diieiu riadu chynnykiv makroekonomichnoho ta mikroekonomichnoho rivniv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6588
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кобернюк.pdf634,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.