Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6651
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гаркавий, Валерій Васильович | - |
dc.contributor.author | Garkavyi, Valerii | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-16T09:33:47Z | - |
dc.date.available | 2022-09-16T09:33:47Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Гаркавий В. В. Складові системи агробізнесу в Україні / В. В. Гаркавий // Теоретичні та практичні питання аграрної науки : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. до 100-річчя ДДАЕУ (м. Дніпро, 18 трав. 2022 р.) : у 2 ч. / за заг. ред. А. С. Кобця. Дніпро, 2022. – Ч. 2. – С. 247-250. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6651 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6651 | - |
dc.description.abstract | Факторами формування кінцевого продукту в агробізнесі є ті, що являють собою в рослинницьких та тваринницьких галузях складові обміну поживних речовин у природі, а умовами – відповідно створюваний людиною фон, на якому він здійснюється. Faktoramy formuvannia kintsevoho produktu v ahrobiznesi ye ti, shcho yavliaiut soboiu v roslynnytskykh ta tvarynnytskykh haluziakh skladovi obminu pozhyvnykh rechovyn u pryrodi, a umovamy – vidpovidno stvoriuvanyi liudynoiu fon, na yakomu vin zdiisniuietsia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | агробізнес в Україні | uk |
dc.subject | ahrobiznes v Ukraini | uk |
dc.subject | складові системи | uk |
dc.subject | skladovi systemy | uk |
dc.title | Складові системи агробізнесу в Україні | uk |
dc.title.alternative | Components of agribusiness systems in Ukraine | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гаркавий 4 (2).pdf | 287,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.