Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6689
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kramarenko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Тетяна Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-23T10:45:32Z | - |
dc.date.available | 2022-09-23T10:45:32Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Kramarenko T. V. Some advantages of information and communication technologies implementation in the training of future professionals of commodity analysis and commercial activity / T. V. Kramarenko // Scientific Journal Virtus. – 2021. – May # 54. – P. 61-64. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6689 | uk |
dc.identifier.issn | ISSN 2410-4388 (Print) ISSN 2415-3133 (Online) | - |
dc.identifier.uri | http://conference-ukraine.com.ua/ru/virtus/archivej/ | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6689 | - |
dc.description.abstract | The article is devoted to some advantages of introduction of information and communication technologies at preparation of future experts in commodity science and commercial activity. The necessity of using information and communication technologies for training future specialists in commodity science and commercial activity is substantiated. The essence of the concepts «pedagogical technology», «learning technology», «information and communication technologies» based on the analysis and study of the achievements of domestic and foreign scientists is revealed. The role of webinars – seminars, which are held remotely via the Internet using appropriate technical means and Zoom conferences as modern information and communication technologies, is analyzed. The main advantages and disadvantages of using Zoom technologies in the training of future professionals in higher education are described. Стаття присвячена деяким перевагам впровадження інформаційно-комунікаційних технологій при підготовці майбутніх спеціалістів з товарознавства та комерційної діяльності. Обґрунтовано необхідність використання інформаційно-комунікаційних технологій для підготовки майбутніх спеціалістів з товарознавства та комерційної діяльності. Розкрито сутність понять «педагогічна технологія», «технологія навчання», «інформаційно-комунікаційні технології» на основі аналізу та вивчення досягнень вітчизняних та зарубіжних вчених. Проаналізовано роль вебінарів – семінарів, які проводяться дистанційно через Інтернет із застосуванням відповідних технічних засобів та конференцій Zoom як сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Описано основні переваги та недоліки використання технологій Zoom у підготовці майбутніх спеціалістів вищої школи. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Scientific public organization "Sobornist" (Ukraine) | uk |
dc.subject | pedagogical technology | uk |
dc.subject | педагогічна технологія | uk |
dc.subject | studying technology | uk |
dc.subject | технологія навчання | uk |
dc.subject | information and communication technologies | uk |
dc.subject | інформаційно-комунікаційні технології | uk |
dc.subject | future commodity analysis and commercial activity professionals | uk |
dc.subject | майбутні фахівці з товарознавства та комерційної діяльності | uk |
dc.subject | higher education | uk |
dc.subject | вища освіта | uk |
dc.subject | classification | uk |
dc.subject | класифікація | uk |
dc.title | Some advantages of information and communication technologies implementation in the training of future professionals of commodity analysis and commercial activity | uk |
dc.title.alternative | Деякі переваги впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у підготовці майбутніх фахівців з товарознавства та комерційної діяльності | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Крамаренко стаття віртус 2021 с.-61-64.pdf | 548,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.