Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6878
Назва: Оцінка якості кормів в умовах науково-дослідного центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету
Інші назви: Otsinka yakosti kormiv v umovakh naukovo-doslidnoho tsentru Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu
Автори: Жук, А. С.
Zhuk, A. S.
Зажарська, Надія Миколаївна
Zazharska, Nadiia
Zazharska, N. M.
Zazharska, N.
Zazhars’ka, N. M.
Zazharskaya, N. N.
Zazharskaya, N.
Zazharska, N. N.
Ключові слова: ветеринарно-санітарна експертиза
veterynarno-sanitarna ekspertyza
контроль якості і безпечності продукції
kontrol yakosti i bezpechnosti produktsii
дослідження якості кормів
doslidzhennia yakosti kormiv
Дата публікації: жов-2022
Видавництво: Поліський нац. ун-т
Бібліографічний опис: Жук А. С. Оцінка якості кормів в умовах науково-дослідного центру Дніпровського державного аграрно-економічного університету / А. С. Жук, Н. М. Зажарська // Сучасний стан розвитку ветеринарної медицини, науки і освіти : Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 35-річчю заснування факультету ветеринарної медицини ( Житомир, 12-13 жовт. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир, 2022. – С. 332-334. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6878.
Короткий огляд (реферат): Кожна з відібраних на дослідження проб корму є якісною та придатна для згодовування тваринам і отримання якісної сировини тваринного походження. Кожному з виробників можна надати рекомендації перегляду та поліпшення умов виготовлення кормової сировини та кормів. Kozhna z vidibranykh na doslidzhennia prob kormu ye yakisnoiu ta prydatna dlia zghodovuvannia tvarynam i otrymannia yakisnoi syrovyny tvarynnoho pokhodzhennia. Kozhnomu z vyrobnykiv mozhna nadaty rekomendatsii perehliadu ta polipshennia umov vyhotovlennia kormovoi syrovyny ta kormiv.
Опис: Зажарська Надія Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-8328-6440
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://polissiauniver.edu.ua/wp-content/uploads/2022/11/%D0%97%D0%B1%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%8C-%D0%B4%D0%BE-35-%D1%80%D1%96%D1%87%D1%87%D1%8F-%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%8C%D1%82%D0%B5%D1%82%D1%83-%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%97-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B8.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6878
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_праць_до_35_річчя_факультету-332-334.pdf105,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.