Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6986
Назва: Оптимізація умов вирощування пшениці озимої за рахунок застосування мікродобрив в умовах північного Степу України
Інші назви: Optimization of conditions for growing winter wheat through the use of microfertilizers in the northern steppe of Ukraine
Автори: Кирсанова, Галина Василівна
Kyrsanova, Galina
Пугач, Андрій Миколайович
Puhach, Andrii
Ключові слова: пшениця озима
winter wheat
мікродобрива
microfertilizers
мікроелементи
trace elements
амінокислоти
amino acids
урожайність
yield
економічна ефективність
economic efficiency
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Кирсанова Г. В. Оптимізація умов вирощування пшениці озимої за рахунок застосування мікродобрив в умовах північного Степу України / Г. В. Кирсанова, А. М. Пугач // Materials of the XVIII International scientific and practical Conference Science and сivilization - 2022 , 30 January -07 February , 2022: Sheffield. England. Volume 3. - P. 23 - 25. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6986
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що найвищу врожайність отримали за внесення добрив у дозі N20 по ТМГ + (N10+Айдамін -Аміно) фаза вихід в трубку – 5,47 т/га. При обмежених ресурсах мінеральних добрив доцільним є зниження дози їх внесення на 40% з додаванням мікродобрив, це дозволить отримати більше зерна, ніж від повної дози без застосування мікроелементів. It was found that the highest yield was obtained by applying fertilizers at a dose of N20 on TMG + (N10 + Aidamine -Amino) phase yield in the tube - 5.47 t / ha. With limited resources of mineral fertilizers, it is advisable to reduce the dose by 40% with the addition of microfertilizers, this will get more grain than the full dose without the use of trace elements.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6986
ISSN: ISSN 2312-2773
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf480 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.