Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/698
Назва: Optimization model and assessment of inter-branch development in agricultural enterprises
Інші назви: Оптимізаційна модель та оцінка міжгалузевого розвитку сільськогосподарських підприємств
Автори: Vasylieva, Natalia
Васильєва, Наталя Костянтинівна
Vilkhova, Tatiana
Вільхова, Тетяна Володимирівна
Ключові слова: profitability
рентабельність
fodder crops
кормові культури
optimization model
модель оптимізації
meat and milk cattle husbandry
м’ясо-молочне скотарство
stability assessment
оцінка стійкості
breakeven and expanded reproduction
беззбитковість та розширене відтворення
Дата публікації: 2017
Видавництво: ВНЗ Національна академія управління
Бібліографічний опис: Vasylieva N. Optimization model and assessment of inter-branch development in agricultural enterprises / N. Vasylieva, T. Vilkhova // Актуальні проблеми економіки. – 2017. – № 1(187). – С. 334-341. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/698
Короткий огляд (реферат): The connected development of fodder crops cultivation and increase of profitability in meat and milk cattle husbandry have been considered. The optimization model for sown areas of fodder crops has been proposed. The stability assessments of breakeven and expanded reproduction of beef and milk production have been given. The recommendations on practical use of the obtained results have been represented. Розглянуто зв’язаний розвиток вирощування кормових культур та підвищення рентабельності м’ясо-молочного скотарства. Запропонована модель оптимізації посівних площ кормових культур. Надано оцінки стабільності беззбитковості та розширеного відтворення для виробництва яловичини та молока. Наведено рекомендації по практичному застосуванню одержаних результатів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://eco-science.net/downloads/
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/698
ISSN: 1993-6788
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.