Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7066
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кобець, Анатолій Степанович | - |
dc.contributor.author | Kobets, Anatoly Stepanovich | - |
dc.contributor.author | Kobets, Anatoly | - |
dc.contributor.author | Kobets, А. | - |
dc.contributor.author | Сobets’, A. S. | - |
dc.contributor.author | Kobec, Anatoly Stepanovich | - |
dc.contributor.author | Сокол, Сергій Петрович | - |
dc.contributor.author | Sokol, Serhii | - |
dc.contributor.author | Пугач, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Puhach, Andrii | - |
dc.contributor.author | Чурсінов, Юрій Олексійович | - |
dc.contributor.author | Chursinov, Yurii | - |
dc.contributor.author | Півоваров, Олександр Андрійович | - |
dc.contributor.author | Pivovarov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Ковальова, Олена Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kovalova, Olena | - |
dc.contributor.author | Калина, Вікторія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kalyna, Viktoriia | - |
dc.contributor.author | Кошулько, Віталій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Koshulko, Vitalii | - |
dc.contributor.author | Тимчак, Дмитро Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tymchak, Dmytro | - |
dc.contributor.author | Сова, Наталія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Sova, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Худайбердієва, К. А. | - |
dc.contributor.author | Khudaiberdiieva, K. A. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-09T08:18:06Z | - |
dc.date.available | 2023-02-09T08:18:06Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Землеробська механіка. Т. 4. Інноваційні технології харчових ваиробництв =Agricultural mechanics. T. 4. Innovative technologies of food production : навч. посіб. / А. С. Кобець, С. П. Сокол, А. М. Пугач, Ю. О. Чурсінов, О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, О. С. Ковальова, В. С. Калина, В. С. Кошулько, Д. О. Тимчак, Н. А. Сова, К. А. Худайбердієва ; МОН України ; Дніпровський держ. аграр. – екон. ун-т. – Дніпро : «Свідлер А. Л.», 2022. – Т. 4. Інноваційні технології харчових виробництв. – 460 с. –100-річчю Дніпровського держ. аграр.- екон. ун-ту, 20-річчю кафедри технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції присвячується. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7066 | uk |
dc.identifier.isbn | ISBN 978-617-627-174-1 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7066 | - |
dc.description.abstract | Обговорюються інноваційні технології у харчових виробництвах, зокрема сучасні технологічні заходи, направлені на ефективне виробництво різноманітної харчової продукції, впроваджуючи результати науково-дослідних і практичних досліджень колективом кафедри технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. Особливу увагу приділено технологіям виробництва біологічно активних добавок на основі рослинної сировини, а саме: соку люцерни та амаранту; екструдуванню сумішей зелених кормів та сої; особливостям фізико-хімічних процесів в умовах контактної нерівноважної низькотемпературної плазми; застосуванню обробленої плазмою води у хлібопеченні та солодорощенні; виробництву функціональних харчових продуктів; конструктивнотехнологічним параметрам обладнання для сепарування продуктів лущення вівса віброударним методом; комплексній переробці насіння промислових конопель. Obhovoriuiutsia innovatsiini tekhnolohii u kharchovykh vyrobnytstvakh, zokrema suchasni tekhnolohichni zakhody, napravleni na efektyvne vyrobnytstvo riznomanitnoi kharchovoi produktsii, vprovadzhuiuchy rezultaty naukovo-doslidnykh i praktychnykh doslidzhen kolektyvom kafedry tekhnolohii zberihannia i pererobky silskohospodarskoi produktsii. Osoblyvu uvahu prydileno tekhnolohiiam vyrobnytstva biolohichno aktyvnykh dobavok na osnovi roslynnoi syrovyny, a same: soku liutserny ta amarantu; ekstruduvanniu sumishei zelenykh kormiv ta soi; osoblyvostiam fizyko-khimichnykh protsesiv v umovakh kontaktnoi nerivnovazhnoi nyzkotemperaturnoi plazmy; zastosuvanniu obroblenoi plazmoiu vody u khlibopechenni ta solodoroshchenni; vyrobnytstvu funktsionalnykh kharchovykh produktiv; konstruktyvnotekhnolohichnym parametram obladnannia dlia separuvannia produktiv lushchennia vivsa vibroudarnym metodom; kompleksnii pererobtsi nasinnia promyslovykh konopel. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | харчова продукція | uk |
dc.subject | kharchova produktsiia | uk |
dc.subject | інноваційні технології | uk |
dc.subject | innovatsiini tekhnolohii | uk |
dc.subject | науково-дослідні та практичні дослідження | uk |
dc.subject | naukovo-doslidni ta praktychni doslidzhennia | uk |
dc.subject | впровадження результатів досліджень | uk |
dc.subject | vprovadzhennia rezultativ doslidzhen | uk |
dc.subject | виробництво біологічно активних добавок | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo biolohichno aktyvnykh dobavok | uk |
dc.subject | рослинна сировина | uk |
dc.subject | roslynna syrovyna | uk |
dc.subject | обладнання для виробництва харчових продуктів | uk |
dc.subject | obladnannia dlia vyrobnytstva kharchovykh produktiv | uk |
dc.title | Землеробська механіка. Т. 4. Інноваційні технології харчових ваиробництв | uk |
dc.title.alternative | Agricultural mechanics. T. 4. Innovative technologies of food production | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Землеробська механіка. Том 4.pdf | 11,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.