Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7066
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКобець, Анатолій Степанович-
dc.contributor.authorKobets, Anatoly Stepanovich-
dc.contributor.authorKobets, Anatoly-
dc.contributor.authorKobets, А.-
dc.contributor.authorСobets’, A. S.-
dc.contributor.authorKobec, Anatoly Stepanovich-
dc.contributor.authorСокол, Сергій Петрович-
dc.contributor.authorSokol, Serhii-
dc.contributor.authorПугач, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorPuhach, Andrii-
dc.contributor.authorЧурсінов, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorChursinov, Yurii-
dc.contributor.authorПівоваров, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorPivovarov, Oleksandr-
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovalova, Olena-
dc.contributor.authorКалина, Вікторія Сергіївна-
dc.contributor.authorKalyna, Viktoriia-
dc.contributor.authorКошулько, Віталій Сергійович-
dc.contributor.authorKoshulko, Vitalii-
dc.contributor.authorТимчак, Дмитро Олександрович-
dc.contributor.authorTymchak, Dmytro-
dc.contributor.authorСова, Наталія Анатоліївна-
dc.contributor.authorSova, Nataliia-
dc.contributor.authorХудайбердієва, К. А.-
dc.contributor.authorKhudaiberdiieva, K. A.-
dc.date.accessioned2023-02-09T08:18:06Z-
dc.date.available2023-02-09T08:18:06Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗемлеробська механіка. Т. 4. Інноваційні технології харчових ваиробництв =Agricultural mechanics. T. 4. Innovative technologies of food production : навч. посіб. / А. С. Кобець, С. П. Сокол, А. М. Пугач, Ю. О. Чурсінов, О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, О. С. Ковальова, В. С. Калина, В. С. Кошулько, Д. О. Тимчак, Н. А. Сова, К. А. Худайбердієва ; МОН України ; Дніпровський держ. аграр. – екон. ун-т. – Дніпро : «Свідлер А. Л.», 2022. – Т. 4. Інноваційні технології харчових виробництв. – 460 с. –100-річчю Дніпровського держ. аграр.- екон. ун-ту, 20-річчю кафедри технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції присвячується. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7066uk
dc.identifier.isbnISBN 978-617-627-174-1-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7066-
dc.description.abstractОбговорюються інноваційні технології у харчових виробництвах, зокрема сучасні технологічні заходи, направлені на ефективне виробництво різноманітної харчової продукції, впроваджуючи результати науково-дослідних і практичних досліджень колективом кафедри технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. Особливу увагу приділено технологіям виробництва біологічно активних добавок на основі рослинної сировини, а саме: соку люцерни та амаранту; екструдуванню сумішей зелених кормів та сої; особливостям фізико-хімічних процесів в умовах контактної нерівноважної низькотемпературної плазми; застосуванню обробленої плазмою води у хлібопеченні та солодорощенні; виробництву функціональних харчових продуктів; конструктивнотехнологічним параметрам обладнання для сепарування продуктів лущення вівса віброударним методом; комплексній переробці насіння промислових конопель. Obhovoriuiutsia innovatsiini tekhnolohii u kharchovykh vyrobnytstvakh, zokrema suchasni tekhnolohichni zakhody, napravleni na efektyvne vyrobnytstvo riznomanitnoi kharchovoi produktsii, vprovadzhuiuchy rezultaty naukovo-doslidnykh i praktychnykh doslidzhen kolektyvom kafedry tekhnolohii zberihannia i pererobky silskohospodarskoi produktsii. Osoblyvu uvahu prydileno tekhnolohiiam vyrobnytstva biolohichno aktyvnykh dobavok na osnovi roslynnoi syrovyny, a same: soku liutserny ta amarantu; ekstruduvanniu sumishei zelenykh kormiv ta soi; osoblyvostiam fizyko-khimichnykh protsesiv v umovakh kontaktnoi nerivnovazhnoi nyzkotemperaturnoi plazmy; zastosuvanniu obroblenoi plazmoiu vody u khlibopechenni ta solodoroshchenni; vyrobnytstvu funktsionalnykh kharchovykh produktiv; konstruktyvnotekhnolohichnym parametram obladnannia dlia separuvannia produktiv lushchennia vivsa vibroudarnym metodom; kompleksnii pererobtsi nasinnia promyslovykh konopel.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectхарчова продукціяuk
dc.subjectkharchova produktsiiauk
dc.subjectінноваційні технологіїuk
dc.subjectinnovatsiini tekhnolohiiuk
dc.subjectнауково-дослідні та практичні дослідженняuk
dc.subjectnaukovo-doslidni ta praktychni doslidzhenniauk
dc.subjectвпровадження результатів дослідженьuk
dc.subjectvprovadzhennia rezultativ doslidzhenuk
dc.subjectвиробництво біологічно активних добавокuk
dc.subjectvyrobnytstvo biolohichno aktyvnykh dobavokuk
dc.subjectрослинна сировинаuk
dc.subjectroslynna syrovynauk
dc.subjectобладнання для виробництва харчових продуктівuk
dc.subjectobladnannia dlia vyrobnytstva kharchovykh produktivuk
dc.titleЗемлеробська механіка. Т. 4. Інноваційні технології харчових ваиробництвuk
dc.title.alternativeAgricultural mechanics. T. 4. Innovative technologies of food productionuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Землеробська механіка. Том 4.pdf11,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.