Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7086
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондаренко, Максим Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Bondarenko, Maksym Anatoliiovych | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-26T13:42:58Z | - |
dc.date.available | 2023-02-26T13:42:58Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Бондаренко М. А. Оптимізація технології виробництва продукції бджільництва в товаристві з обмеженою відповідальністю "Зоря" Синельниківського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бондаренко Максим Анатолійович ; наук. керівник Калиниченко О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 55 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7086. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7086 | - |
dc.description.abstract | Дипломна робота студента біотехнологічного факультету Дніпровського державного аграрно-економічного університету Бондаренко Максима Анатолійовича виконана на тему: «Оптимізація технології виробництва продукції бджільництва в товаристві з обмеженою відповідальністю "Зоря" Синельниківського району Дніпропетровської області» містить 6 розділів. Перший розділ – вступ, актуальність теми дипломної роботи, мета і задачі досліджень. Другий розділ – огляд літератури присвячений вивченню застосування стимулюючих підгодівель в бджільництві. Третій розділ – описання методики виконання роботи та коротка характеристика господарської діяльності підприємства. Четвертий розділ – власні дослідження. П’ятий розділ –– охорона навколишнього середовища. Шостий розділ – охорона праці. Матеріал узагальнено і представлено на 55 сторінках тексту, які викладені згідно останніх методичних рекомендацій до виконання і оформлення дипломних робіт. В роботі міститься 7 таблиць. При написанні дипломної роботи використано 27 джерел літератури. Dyplomna robota studenta biotekhnolohichnoho fakultetu Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu Bondarenko Maksyma Anatoliiovycha vykonana na temu: «Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva produktsii bdzhilnytstva v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Zoria" Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti» mistyt 6 rozdiliv. Pershyi rozdil – vstup, aktualnist temy dyplomnoi roboty, meta i zadachi doslidzhen. Druhyi rozdil – ohliad literatury prysviachenyi vyvchenniu zastosuvannia stymuliuiuchykh pidhodivel v bdzhilnytstvi. Tretii rozdil – opysannia metodyky vykonannia roboty ta korotka kharakterystyka hospodarskoi diialnosti pidpryiemstva. Chetvertyi rozdil – vlasni doslidzhennia. Piatyi rozdil –– okhorona navkolyshnoho seredovyshcha. Shostyi rozdil – okhorona pratsi. Material uzahalneno i predstavleno na 55 storinkakh tekstu, yaki vykladeni zghidno ostannikh metodychnykh rekomendatsii do vykonannia i oformlennia dyplomnykh robit. V roboti mistytsia 7 tablyts. Pry napysanni dyplomnoi roboty vykorystano 27 dzherel literatury. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | бджільництво | uk |
dc.subject | bdzhilnytstvo | uk |
dc.subject | оптимізація технології | uk |
dc.subject | optymizatsiia tekhnolohii | uk |
dc.subject | технологія виробництва продукції бджільництва | uk |
dc.subject | tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii bdzhilnytstva | uk |
dc.title | Оптимізація технології виробництва продукції бджільництва в товаристві з обмеженою відповідальністю "Зоря" Синельниківського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva produktsii bdzhilnytstva v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Zoria" Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бондаренко М. А..pdf | 415,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.