Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7086
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондаренко, Максим Анатолійович-
dc.contributor.authorBondarenko, Maksym Anatoliiovych-
dc.date.accessioned2023-02-26T13:42:58Z-
dc.date.available2023-02-26T13:42:58Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБондаренко М. А. Оптимізація технології виробництва продукції бджільництва в товаристві з обмеженою відповідальністю "Зоря" Синельниківського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бондаренко Максим Анатолійович ; наук. керівник Калиниченко О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 55 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7086.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7086-
dc.description.abstractДипломна робота студента біотехнологічного факультету Дніпровського державного аграрно-економічного університету Бондаренко Максима Анатолійовича виконана на тему: «Оптимізація технології виробництва продукції бджільництва в товаристві з обмеженою відповідальністю "Зоря" Синельниківського району Дніпропетровської області» містить 6 розділів. Перший розділ – вступ, актуальність теми дипломної роботи, мета і задачі досліджень. Другий розділ – огляд літератури присвячений вивченню застосування стимулюючих підгодівель в бджільництві. Третій розділ – описання методики виконання роботи та коротка характеристика господарської діяльності підприємства. Четвертий розділ – власні дослідження. П’ятий розділ –– охорона навколишнього середовища. Шостий розділ – охорона праці. Матеріал узагальнено і представлено на 55 сторінках тексту, які викладені згідно останніх методичних рекомендацій до виконання і оформлення дипломних робіт. В роботі міститься 7 таблиць. При написанні дипломної роботи використано 27 джерел літератури. Dyplomna robota studenta biotekhnolohichnoho fakultetu Dniprovskoho derzhavnoho ahrarno-ekonomichnoho universytetu Bondarenko Maksyma Anatoliiovycha vykonana na temu: «Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva produktsii bdzhilnytstva v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Zoria" Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti» mistyt 6 rozdiliv. Pershyi rozdil – vstup, aktualnist temy dyplomnoi roboty, meta i zadachi doslidzhen. Druhyi rozdil – ohliad literatury prysviachenyi vyvchenniu zastosuvannia stymuliuiuchykh pidhodivel v bdzhilnytstvi. Tretii rozdil – opysannia metodyky vykonannia roboty ta korotka kharakterystyka hospodarskoi diialnosti pidpryiemstva. Chetvertyi rozdil – vlasni doslidzhennia. Piatyi rozdil –– okhorona navkolyshnoho seredovyshcha. Shostyi rozdil – okhorona pratsi. Material uzahalneno i predstavleno na 55 storinkakh tekstu, yaki vykladeni zghidno ostannikh metodychnykh rekomendatsii do vykonannia i oformlennia dyplomnykh robit. V roboti mistytsia 7 tablyts. Pry napysanni dyplomnoi roboty vykorystano 27 dzherel literatury.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectбджільництвоuk
dc.subjectbdzhilnytstvouk
dc.subjectоптимізація технологіїuk
dc.subjectoptymizatsiia tekhnolohiiuk
dc.subjectтехнологія виробництва продукції бджільництваuk
dc.subjecttekhnolohiia vyrobnytstva produktsii bdzhilnytstvauk
dc.titleОптимізація технології виробництва продукції бджільництва в товаристві з обмеженою відповідальністю "Зоря" Синельниківського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeOptymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva produktsii bdzhilnytstva v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu "Zoria" Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бондаренко М. А..pdf415,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.