Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7222
Назва: | Вплив низьких температур на продуктивність тварин та птиці |
Інші назви: | Vplyv nyzkykh temperatur na produktyvnist tvaryn ta ptytsi |
Автори: | Гейко, Д. С. Heiko, D. S. |
Ключові слова: | адаптація до різких перепадів температур adaptatsiia do rizkykh perepadiv temperatur тваринництво tvarynnytstvo кліматичні зміни klimatychni zminy гіпотермія hipotermiia |
Дата публікації: | лис-2022 |
Видавництво: | ЗВО «Подільський державний університет» |
Бібліографічний опис: | Гейко Д. С. Вплив низьких температур на продуктивність тварин та птиці / Д. С. Гейко ; наук. керівник Милостивий Р. В. // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали ІX Міжнар. наук. конф. студентської та учнівської молоді ( Кам’янець-Подільський, 30 листоп. 2022 р. ) / ЗВО «Подільський державний університет». – Кам’янець-Подільський, 2022. – С. 51-53. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7222. |
Короткий огляд (реферат): | Кліматичні зміни, які стрімко відбуваються в останні роки, можуть стати однією з основних загроз для тваринництва. Подальші наукові дослідження із вивчення впливу гіпотермії на організм продуктивних тварин і птиці, допоможуть розробити стратегії адаптації до різких перепадів температур, пов’язаних зі зміною клімату. Klimatychni zminy, yaki strimko vidbuvaiutsia v ostanni roky, mozhut staty odniieiu z osnovnykh zahroz dlia tvarynnytstva. Podalshi naukovi doslidzhennia iz vyvchennia vplyvu hipotermii na orhanizm produktyvnykh tvaryn i ptytsi, dopomozhut rozrobyty stratehii adaptatsii do rizkykh perepadiv temperatur, poviazanykh zi zminoiu klimatu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7222 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез 2022-51-53_Гейко.pdf | 150,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.