Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/733
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗажарська, Надія Миколаївна-
dc.contributor.authorZazharska, Nadiia-
dc.contributor.authorZazharska, N. M.-
dc.contributor.authorZazharska, N.-
dc.contributor.authorКуцак, Рима Святославівна-
dc.contributor.authorKutsak, Rimma-
dc.contributor.authorБібен, Іван Андрійович-
dc.contributor.authorBiben, I.-
dc.contributor.authorBiben, I. A.-
dc.contributor.authorBiben, Ivan-
dc.contributor.authorКунєва, Лариса Володимирівна-
dc.contributor.authorKuneva, Larisa-
dc.date.accessioned2018-12-06T09:55:54Z-
dc.date.available2018-12-06T09:55:54Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВетеринарно-санітарна експертиза. Практикум. Навчальний посібник (перевидання) / Н. М. Зажарська, Р. С. Куцак, І. А. Бібен, Л. В. Кунєва. – Дніпро, 2017. – 193 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/733.uk
dc.identifier.isbn978-617-7384-64-8-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/733-
dc.description.abstractНавчально-методичний посібник підготовлений для студентів факультету ветеринарної медицини за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» і 211 «Ветеринарна медицина» з дисциплін «Ветеринарно-санітарна експертиза», «Якість і безпека продукції АПК». У посібник включено методику проведення післязабійної ветеринарно-санітарної експертизи м’яса, в т.ч. при інфекційних та інвазійних захворюваннях, а також докладну інформацію про відбір проб, органолептичні та лабораторні дослідження м’яса, ковбасних виробів, м’ясних консервів, молока, молочних продуктів, риби, меду. The training manual is prepared for students of the Faculty of Veterinary Medicine in the specialty 212 "Veterinary Hygiene, Sanitation and Expertise" and 211 "Veterinary Medicine" in the disciplines "Veterinary and Sanitary Expertise", "Quality and Safety of Products". The manual includes the method of post-mortem veterinary and sanitary testing of meat, including in infectious and invasive diseases, as well as detailed information on sampling, organoleptic and laboratory studies of meat, sausage, canned meat, milk, dairy products, fish, honey.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectпіслязабійний оглядuk
dc.subjectpost-mortem examinationuk
dc.subjectорганолептичні дослідженняuk
dc.subjectorganoleptic studiesuk
dc.subjectлабораторні дослідженняuk
dc.subjectlaboratory testsuk
dc.subjectтушіuk
dc.subjectcarcassesuk
dc.subjectм'ясоuk
dc.subjectmeatuk
dc.subjectм’ясопродуктиuk
dc.subjectmeat productsuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectmilkuk
dc.subjectмолочні продуктиuk
dc.subjectdairy productsuk
dc.subjectрибаuk
dc.subjectfishuk
dc.subjectяйцяuk
dc.subjecteggsuk
dc.subjectмедuk
dc.subjecthoneyuk
dc.subjectм’ясні консервиuk
dc.subjectcanned meatuk
dc.subjectковбасиuk
dc.subjectsausagesuk
dc.titleВетеринарно-санітарна експертиза. Практикум. Навчальний посібник (перевидання)uk
dc.title.alternativeVeterinary and sanitary examination. Workshop. The training manual (reprint)uk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf1,62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.