Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7344
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2023-04-11T10:23:45Z | - |
dc.date.available | 2023-04-11T10:23:45Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Пат. на корисну модель 134510 UA, МПК A23L 21/10 (2016.01). Склад десерту з функціональним інгредієнтом - нут / Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т ; заявн. і власник патенту Дніпровський державний аграрарно-економічний університет – № u 2018 11352 ; заявл. 19.11.2018; опубл. 27.05.2019, Бюл. № 10. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7344 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7344 | - |
dc.description.abstract | Склад десерту містить яйця, какао-порошок, нут, молоко, банан, фруктозу та розпушувач. Sklad desertu mistyt yaitsia, kakao-poroshok, nut, moloko, banan, fruktozu ta rozpushuvach. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ) | - |
dc.subject | патенти ДДАЕУ | uk |
dc.subject | patenty DDAEU | uk |
dc.subject | патент до харчової промисловості | uk |
dc.subject | patent do kharchovoi promyslovosti | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | kharchova promyslovist | uk |
dc.subject | кондитерське виробництво | uk |
dc.subject | kondyterske vyrobnytstvo | uk |
dc.subject | десерт функціонального призначення | uk |
dc.subject | desert funktsionalnoho pryznachennia | uk |
dc.title | Склад десерту з функціональним інгредієнтом - нут | uk |
dc.title.alternative | Sklad desertu z funktsionalnym inhrediientom - nut | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Патенти ДДАЕУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Патент 134510.pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
134510.pdf | 154 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.