Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7347
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.date.accessioned2023-04-11T12:27:34Z-
dc.date.available2023-04-11T12:27:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПат. на корисну модель 135162 UA, МПК (2019.01), A23G 3/00. Кремово-збивні цукерки / власник патенту Дніпровський державний аграрно-економічний університет. – № u 2018 11350 ; заявл. 19.11.2018 ; опубл. 25.06.2019, Бюл.№ 12. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7347uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7347-
dc.description.abstractКремово-збивні цукерки містять шоколадну глазур, цукор-пісок, згущене молоко, агар, яєчний білок, кислоту лимонну, ароматизатор, воду та вершки молочні ультрапастеризовані 10 % жирності. Kremovo-zbyvni tsukerky mistiat shokoladnu hlazur, tsukor-pisok, zghushchene moloko, ahar, yaiechnyi bilok, kyslotu lymonnu, aromatyzator, vodu ta vershky molochni ultrapasteryzovani 10 % zhyrnosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДержавне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ)uk
dc.subjectпатенти ДДАЕУuk
dc.subjectpatenty DDAEUuk
dc.subjectпатенти до харчової промисловостіuk
dc.subjectpatenty do kharchovoi promyslovostiuk
dc.subjectкондитерське виробництвоuk
dc.subjectkondyterske vyrobnytstvouk
dc.subjectвиробництво цукерокuk
dc.subjectvyrobnytstvo tsukerokuk
dc.subjectкремово-збивні цукерки зниженої калорійностіuk
dc.subjectkremovo-zbyvni tsukerky znyzhenoi kaloriinostiuk
dc.subjectпідвищена харчова цінністьuk
dc.subjectpidvyshchena kharchova tsinnistuk
dc.subjectцукеркиuk
dc.subjecttsukerkyuk
dc.titleКремово-збивні цукеркиuk
dc.title.alternativeKremovo-zbyvni tsukerkyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Патенти ДДАЕУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент 135162.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
135162.pdf146,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.