Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7382
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чурсінов, Юрій Олексійович | - |
dc.contributor.author | Chursinov, Yurii | - |
dc.contributor.author | Ковальова, Олена Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kovalova, Olena | - |
dc.contributor.author | Калина, Вікторія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kalyna, Viktoriia | - |
dc.contributor.author | Ющенко, Карина Олегівна | - |
dc.contributor.author | Yushchenko, Karyna | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-14T19:15:48Z | - |
dc.date.available | 2023-04-14T19:15:48Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Пат. на корисну модель 143824 UA, МПК (2020.01), A23K 10/00, A23K 10/14 (2016.01) . Спосіб отримання біологічно активної добавки з соку зелених рослин / Ю. О. Чурсінов, О. С. Ковальова, В. С. Калина, К. О. Ющенко ; власник патенту Дніпровський державний аграрно-економічний університет. – № u 2020 01870 ; заявл. 17.03.2020 ; опубл. 10.08.2020, Бюл. № 15. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7382 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7382 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання біологічно активної добавки з соку зелених рослин полягає в тому, що сік зелених рослин люцерни або амаранту змішується з сухим (вологістю 12-14,5 %) наповнювачем, дрібно подрібненими висівками в співвідношенні 1:3 відповідно, гранулюється і сушиться при температурі 45 °C до вологості 14,5 %. Sposib otrymannia biolohichno aktyvnoi dobavky z soku zelenykh roslyn poliahaie v tomu, shcho sik zelenykh roslyn liutserny abo amarantu zmishuietsia z sukhym (volohistiu 12-14,5 %) napovniuvachem, dribno podribnenymy vysivkamy v spivvidnoshenni 1:3 vidpovidno, hranuliuietsia i sushytsia pry temperaturi 45 °C do volohosti 14,5 %. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ) | uk |
dc.subject | патенти ДДАЕУ | uk |
dc.subject | patenty DDAEU | uk |
dc.subject | патенти до сільського господарства | uk |
dc.subject | patenty do silskoho hospodarstva | uk |
dc.subject | виробництво білкових кормів | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo bilkovykh kormiv | uk |
dc.subject | кормові протеїнові концентрати | uk |
dc.subject | kormovi proteinovi kontsentraty | uk |
dc.subject | сік зелених рослин | uk |
dc.subject | sik zelenykh roslyn | uk |
dc.subject | біологічно активні добавки | uk |
dc.subject | biolohichno aktyvni dobavky | uk |
dc.subject | люцерна | uk |
dc.subject | liutserna | uk |
dc.subject | амарант | uk |
dc.subject | amarant | uk |
dc.subject | якість готового продукту | uk |
dc.subject | yakist hotovoho produktu | uk |
dc.title | Спосіб отримання біологічно активної добавки з соку зелених рослин | uk |
dc.title.alternative | Sposib otrymannia biolohichno aktyvnoi dobavky z soku zelenykh roslyn | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Патенти ДДАЕУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
143824.pdf | 221,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.