Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7388
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клєцков, Олександр Миколайович | - |
dc.contributor.author | Kletskov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Жидко, Валерія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Zhidko, Valeriia | - |
dc.contributor.author | Карук, Катерина Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Karuk, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-15T07:22:37Z | - |
dc.date.available | 2023-04-15T07:22:37Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Клєцков О. М. Визначення складу сумішей методом Стокса / О. М. Клєцков, В. І. Жидко, К. Д. Карук // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали 61-ї Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (Переяслав, 31 лип. 2020 р.) зб. науч. тр. / Ун-т Г. Сковороди ; Рада молд. учених. – Переяслав, 2020. – С. 102-104. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7388 | uk |
dc.identifier.uri | http://сonfscientific.webnode.com.ua | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7388 | - |
dc.description.abstract | Визначення відсоткового складу простихрідин, що входять до невідомої суміші. Determination of composition by percentage of simple liquids which are included in unknown mixture | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Г. Сковороди | uk |
dc.subject | вода | uk |
dc.subject | water | uk |
dc.subject | рідина | uk |
dc.subject | liquid | uk |
dc.subject | суміш | uk |
dc.subject | mixture | uk |
dc.title | Визначення складу сумішей методом Стокса | uk |
dc.title.alternative | Determination of composition of mixtures by method of stoks | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Переяслав, Випуск 61 (2).pdf | 5,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.