Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7452Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Клєцков, Олександр Миколайович | - |
| dc.contributor.author | Kletskov, Oleksandr | - |
| dc.contributor.author | Галета, Владислав Миколайович | - |
| dc.contributor.author | Haleta, Vladyslav | - |
| dc.date.accessioned | 2023-04-25T11:37:16Z | - |
| dc.date.available | 2023-04-25T11:37:16Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | Клєцков О. М. Визначення відсоткового складу рідин методом Стокса / О. М. Клєцков, В. М. Галета // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали 45-ї Міжнар.наук.-практ. інтернет-конф. (Переяслав, 31 січ. 2019 р.) / Переяслав-Хмельницький держ. педагог. ун-т ім. Г. Сковороди. – Переяслав-Хмельницький, 2019. – С. 306-307. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7452 | uk |
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7452 | - |
| dc.description.abstract | Визначення відсоткового складу рідин, що входять до невідомої суміші. Determination of composition by percentage of liquids which are included in unknown mixture. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Г. Сковороди | uk |
| dc.subject | відсотковий склад | uk |
| dc.subject | composition by percentage | uk |
| dc.subject | рідина | uk |
| dc.subject | liquid | uk |
| dc.subject | суміш | uk |
| dc.subject | mixture | uk |
| dc.title | Визначення відсоткового складу рідин методом Стокса | uk |
| dc.title.alternative | Determination of composition by percent age of liquids by Stoks method | uk |
| dc.type | Conference abstracts | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Клєцков_стаття.pdf | 243,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
