Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Design of a universal apparatus for heat treatment of meat and vegetable cooked and smoked products with the addition of dried semi-finished products of a high degree of readiness to the recipeZahorulko, Andrii; Загорулько, Андрій; Zagorulko, Aleksey; Загорулько, Олексій; Savytska, Nataliia; Савицька, Наталія; Minenko, Sofiia; Міненко, Софія; Pugach, Andrii; Пугач, Андрій Миколайович; Ponomarenko, Nataliia; Пономаренко, Наталія Олександрівна; Zakharchenko, Ruslan; Захарченко, Руслан; Pikula, Oksana; Пікула, Оксана
2022Improvement of turkish delight production technology using a developed multi-component fruit and vegetable pasteKasabova, Kateryna; Касабова, Катерина Рубенівна; Samokhvalova, Olga; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Zagorulko, Aleksey; Загорулько, Олексій Євгенович; Zahorulko, Andrii; Загорулько, Андрій Миколайович; Babaiev, Serhii; Бабаєв, Сергій Олександрович; Bereza, Olena; Береза, Олена Юріївна; Ponomarenko, Nataliia; Пономаренко, Наталія Олександрівна; Tesliuk, Hennadii; Теслюк, Геннадій Володимирович; Yukhno, Viktor; Юхно, Віктор Миколайович
2023Improvement of the manufacturing method of multi-component paste-like vegetable semi-finished products with a high degree of readinessRudska, Nina; Рудська, Ніна; Cherevko, Oleksander; Черевко, Олександр; Pugach, Andrii; Пугач, Андрій Миколайович; Ponomarenko, Nataliia; Пономаренко, Наталія Олександрівна; Tesliuk, Hennadii; Теслюк, Геннадій Володимирович; Zakharchenko, Ruslan; Захарченко, Руслан; Postadzhiev, Alexander; Постаджиєв, Олександр; Tytarenko, Nataliia; Титаренко, Наталія
2021Improving the unit for melting cheese massesBondar, M.; Бондар, М. М.; Skoromna, O.; Скоромна, О. І.; Ponomarenko, Nataliia; Пономаренко, Наталія Олександрівна; Tesliuk, Hennadii; Теслюк, Геннадій Володимирович; Honcharova, I.; Гончарова, І. І.; Nedosiekova, N.; Недосєкова, Н. С.; Shaferivskyi, B.; Шаферівський, Б. С.; Zakharchenko, R.; Захарченко, Р. В.
2022Determining the influence of geometric parameters of the traction-transportation vehicle’s frame on its tractive capacity and energy indicatorsAntoshchenkov, R.; Антощенков, Р. В.; Halych, I.; Галич, І. В.; Nykyforov, А.; Никифоров, А. О.; Cherevatenko, H.; Череватенко, Г. І.; Chyzhykov, I.; Чижиков, І. О.; Sushko, S.; Сушко, С. Л.; Ponomarenko, Nataliia; Пономаренко, Наталія Олександрівна; Diundik, S.; Дюндик, С. М.; Tsebriuk, I.; Цебрюк, І. В.
2024Improving the production technique of pat based on multicomponent fruit and berry pasteZagorulko, Aleksey; Загорулько, Олексій; Kasabova, Kateryna; Касабова, Катерина; Zahorulko, Andrii; Загорулько, Андрій; Shydakova-Kameniuka, Olena; Шидакова-Каменюка, Олена; Ponomarenko, Nataliia; Пономаренко, Наталія Олександрівна; Bereza, Olena; Береза, Олена Юріівна; Gromov, Aleksey; Громов, Олексій; Kholobtseva, Iryna; Холобцева, Ірина