Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/761
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХалатур, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorKhalatur, Svitlana-
dc.contributor.authorПопов, В. О.-
dc.contributor.authorPopov, V. O.-
dc.date.accessioned2018-12-13T08:27:26Z-
dc.date.available2018-12-13T08:27:26Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationХалатур С. М. Розвиток тваринництва як складової сільськогосподарської галузі України / С. М. Халатур, В. О. Попов // Стратегії, проблеми та розвиток економічних систем в умовах макроекономічної нестабільності : ІІ Всеукраїнська наук.-практ. конф. з міжнародною участю (Миколаїв, 31 берез. 2017 року) / Миколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини вищого навчального закладу «Університет «Україна». – Миколаїв , 2017. – С. 22-24. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/761uk
dc.identifier.isbn978-617-7326-21-1-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/761-
dc.description.abstractДля вирішення різноманітних проблем, які склались в галузі тваринництва як складової сільськогосподарської галузі України запропоновано наступні шляхи їх вирішення: 1) створення і розвиток вертикально інтегрованих аграрних холдингів, які б організаційно пов’язували усі етапи бізнесу від вирощування зернових культур, виготовлення комбікормів, відгодівлі тварин, переробки м’яса і молока до їх реалізації через власні збутові мережі. 2) відродження племінної справи і розвиток селекційних програм, Сприяння створенню кооперативів у молочному скотарстві, посилення ветеринарно-санітарного контролю, розробка нових і сприяння дотриманню існуючих стандартів, обов’язкове виконання вимог яких забезпечило б надходження на ринок дійсно якісної і конкурентоспроможної продукції. 3) призупинити занепад м’ясного скотарства та підвищити конкурентоспроможність його продукції можна за умови розробки і виконання довгострокової національної програми відродження та стабілізації м’ясопродуктового підкомплексу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМиколаївський міжрегіональний інститут розвитку людини вищого навчального закладу «Університет «Україна»uk
dc.subjectаграрний секторuk
dc.subjectagricultural sectoruk
dc.subjectгалузі сільського господарстваuk
dc.subjectagricultureuk
dc.subjectекономікаuk
dc.subjecteconomyuk
dc.subjectрозвиток галузіuk
dc.subjectindustry developmentuk
dc.subjectтваринництвоuk
dc.subjectanimal husbandryuk
dc.titleРозвиток тваринництва як складової сільськогосподарської галузі Україниuk
dc.title.alternativeDevelopment of animal husbandry as a component of the agricultural sector of Ukraineuk
dc.typeConference proceedingsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf214,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.