Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7666
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМатусевич, Антоніна Ігорівна-
dc.contributor.authorMatusevych, Antonina-
dc.date.accessioned2023-05-31T10:57:49Z-
dc.date.available2023-05-31T10:57:49Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМатусевич А. І. Підвищення конкурентоспроможності підприємства в сучасному бізнес-середовищі : магістр. дипломна робота : 051 Економіка / Матусевич Антоніна Ігорівна ; наук. керівник Сітковська Алла Олександрівна ; Дніпровський держ.аграр.-екон. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. економіки. – Дніпро, 2022. – 74 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7666uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7666-
dc.description.abstractОб’єктом дослідження є процес формування та підвищення конкурентоспроможності підприємства. Мета дипломної роботи є обґрунтування та поглиблення теоретико-методичних засад і розробка практичних рекомендацій щодо оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства і напрямів його підвищення. Методи дослідження: абстрактно-логічний, статистичних групувань, порівняння, графічний. Розглянуто сутність категорії «конкуренція» і «конкурентоспроможність». Розкриті підходи та методи визначення конкурентоспроможності підприємств, досліджені фактори, що впливають на її підвищення. Проведено оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства. Обґрунтовані напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства з урахуванням її фактичного рівня та стратегічних перспектив. Результати впроваджені в господарську діяльність С(Ф)Г «ОМІ» м. Оріхів Запорізької області. Obiektom doslidzhennia ye protses formuvannia ta pidvyshchennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva. Meta dyplomnoi roboty ye obgruntuvannia ta pohlyblennia teoretyko-metodychnykh zasad i rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo otsinky rivnia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva i napriamiv yoho pidvyshchennia. Metody doslidzhennia: abstraktno-lohichnyi, statystychnykh hrupuvan, porivniannia, hrafichnyi. Rozghlianuto sutnist katehorii «konkurentsiia» i «konkurentospromozhnist». Rozkryti pidkhody ta metody vyznachennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstv, doslidzheni faktory, shcho vplyvaiut na yii pidvyshchennia. Provedeno otsinku rivnia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva. Obgruntovani napriamy pidvyshchennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva z urakhuvanniam yii faktychnoho rivnia ta stratehichnykh perspektyv. Rezultaty vprovadzheni v hospodarsku diialnist S(F)H «OMI» m. Orikhiv Zaporizkoi oblasti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectконкуренціяuk
dc.subjectcompetitionuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectcompetitivenessuk
dc.subjectаграрне підприємствоuk
dc.subjectagribusinesseuk
dc.subjectресурсний потенціалuk
dc.subjectresource potentialuk
dc.subjectуправлінняuk
dc.subjectmanagementuk
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності підприємства в сучасному бізнес-середовищіuk
dc.title.alternativePidvyshchennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva v suchasnomu biznes-seredovyshchiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матусевич А.І..pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.