Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7722
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петрушина, Галина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Petrushyna, Halyna | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-12T11:46:20Z | - |
dc.date.available | 2023-06-12T11:46:20Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Петрушина Г. О. Неорганічна хімія: «Біогенні елементи». Довідник / Г. О. Петрушина. - Дніпро: «Пороги», 2023. - 136 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7722 | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-518-416-5 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7722 | - |
dc.description | Петрушина Г. О. http://orcid.org/0000-0001-5508-5193 | uk |
dc.description.abstract | У даному довіднику розглядається біологічна роль найбільш важливих елементів, їх вміст у тілі людини, як впливає їх нестача та надлишок на здоров’я людини, а також рекомендована добова доза до споживання і харчові продукти, багаті на той чи інший елемент. Дане навчальне видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Харчові технології», також буде цікавим для здобувачів за спеціальністю «Ветеринарія» та «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза». This guide examines the biological role of the most important elements, their content in the human body, how their lack and excess affects human health, as well as the recommended daily intake and food products rich in this or that element. This educational edition is intended for applicants of the first (bachelor's) level of higher education in the specialty "Food Technologies", it will also be interesting for applicants in the specialty "Veterinary Medicine" and "Veterinary Hygiene, Sanitation and Expertise". | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавництво «Пороги» | uk |
dc.subject | неорганічна хімія | uk |
dc.subject | inorganic chemistry | uk |
dc.subject | хімічні елементи | uk |
dc.subject | chemical elements | uk |
dc.subject | біологічна роль | uk |
dc.subject | biological role | uk |
dc.subject | добова доза споживання | uk |
dc.subject | daily dose of consumption | uk |
dc.subject | вміст у харчових продуктах | uk |
dc.subject | content in food products | uk |
dc.subject | спеціальність «Харчові технології» | uk |
dc.subject | specialty "Food Technologies" | uk |
dc.subject | спеціальність «Ветеринарія» | uk |
dc.subject | specialty «Veterinary» | uk |
dc.subject | спеціальність «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» | uk |
dc.subject | specialty «Veterinary hygiene, sanitation and expertise» | uk |
dc.title | Неорганічна хімія: «Біогенні елементи» | uk |
dc.title.alternative | Inorganic chemistry: "Biogenic elements" | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 6,66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.