Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7881
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧернецька, Євгенія Петрівна-
dc.contributor.authorChernetska, Yevheniia Petrivna-
dc.date.accessioned2023-07-13T13:11:00Z-
dc.date.available2023-07-13T13:11:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧернецька Є. П. Удосконалення технологічних прийомів вирощування мікрозелені в умовах приватного підприємства «Маїс» П’ятихатського району Дніпропетровської області: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Євгенія Чернецька ; наук. кер. М. Котченко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2023. – 57 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7881uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7881-
dc.description.abstractВирощуючи мікрозелень людина зможете забезпечувати себе свіжими паростками будь якої пори року. Додаючи лише невелику кількість паростків до салату або іншої страви, можна забезпечити незвичайний приємний смак смак, а також ще додаткову користь. Крім того зараз мікрозелень стала дуже популярною на території всього світу, а вирощування її це досить прибутковий та популярний бізнес у багатьох країнах. Мікрогнін є справжнім сучасним суперфудом. У якості мікрозелені можна вирощувати майже всі культури. Vyroshchuiuchy mikrozelen liudyna zmozhete zabezpechuvaty sebe svizhymy parostkamy bud yakoi pory roku. Dodaiuchy lyshe nevelyku kilkist parostkiv do salatu abo inshoi stravy, mozhna zabezpechyty nezvychainyi pryiemnyi smak smak, a takozh shche dodatkovu koryst. Krim toho zaraz mikrozelen stala duzhe populiarnoiu na terytorii vsoho svitu, a vyroshchuvannia yii tse dosyt prybutkovyi ta populiarnyi biznes u bahatokh krainakh. Mikrohnin ye spravzhnim suchasnym superfudom. U yakosti mikrozeleni mozhna vyroshchuvaty maizhe vsi kultury.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно–економічний університетuk
dc.subjectмікрозеленьuk
dc.subjectmikrozelenuk
dc.subjectкорисні властивостіuk
dc.subjectkorysni vlastyvostiuk
dc.subjectтехнологія вирощуванняuk
dc.subjecttekhnolohiia vyroshchuvanniauk
dc.subjectздорове харчуванняuk
dc.subjectzdorove kharchuvanniauk
dc.subjectекологічна безпекаuk
dc.subjectekolohichna bezpekauk
dc.titleУдосконалення технологічних прийомів вирощування мікрозелені в умовах приватного підприємства «Маїс» П’ятихатського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnykh pryiomiv vyroshchuvannia mikrozeleni v umovakh pryvatnoho pidpryiemstva «Mais» Piatykhatskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра рослинництва . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чернецька Є. П..pdf1,02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.