Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7935
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлієв, Ельчин Бахтияр огли-
dc.contributor.authorAliiev, Elchyn-
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.contributor.authorСова, Наталія Анатоліївна-
dc.contributor.authorSova, Nataliya-
dc.contributor.authorАлієва, Ольга Юріївна-
dc.contributor.authorAliieva, Olha-
dc.contributor.authorМалєгін, Роман Дмитрович-
dc.contributor.authorMalyehin, Roman-
dc.contributor.authorЛупко, Кристина Олегівна-
dc.contributor.authorLupko, Krystyna-
dc.contributor.authorЛінко, Микола Олександрович-
dc.contributor.authorLinko, Mykola-
dc.contributor.authorГезь, Яна Василівна-
dc.contributor.authorHezʹ, Yana-
dc.contributor.authorБезугла, Людмила Сергіївна-
dc.contributor.authorBezuhla, Lyudmyla-
dc.date.accessioned2023-07-22T04:29:24Z-
dc.date.available2023-07-22T04:29:24Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТехніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки зернової сировини у харчові продукти і корми : колективна монографія / Е. Б. Алієв, С. Ю. Миколенко, Н. А. Сова, О. Ю. Алієва, Р. Д. Малєгін, К. О. Лупко, М. О. Лінко, Я. В. Гезь, Л С. Безуглаза ; заг. ред. Е. Б. Алієва ; МОН України ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. – Дніпро : ПП «Ліра ЛТД», 2022. – 192 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7935uk
dc.identifier.isbnISBN 978-966-981-687-0-
dc.identifier.urihttp://aliev.in.ua/doc/knigi/kniga_6.pdf-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7935-
dc.description.abstractУ монографії висвітлено результати маркетингового аналізу регіонального і світового ринку виробництва біологічно цінних харчових продуктів і кормів із зернової сировини. Представлено загальноприйняті і нові технології переробки зернової сировини у харчові продукти та корми. Наведено технічне забезпечення переробки зернової сировини у харчові продукти і корми (чарунковий циліндричний трієр для підготовки зернових компонентів, установка для виготовлення кормових пелет, кавітаційний диспергатор-гомогенізатор для приготування рідких харчових продуктів і кормів, експандер для приготування харчових продуктів і кормів, шнековий диспергатор для подрібнення зернової сировини). Наведено розроблений спосіб і пристрій автоматичного визначення структурно-механічних властивостей харчових продуктів і кормів. Монографія призначена для науковців, аспірантів, технологів, студентів, фахівців і конструкторів машин та обладнання сільськогосподарського і харчового виробництв. The monograph highlights the results of the marketing analysis of the regional and global market for the production of biologically valuable food products and fodder from grain raw materials. Commonly accepted and new technologies for processing grain raw materials into food products and fodder are presented. The technical support for the processing of grain raw materials into food products and fodder is presented (a cylindrical shell trier for the preparation of grain components, an installation for the production of fodder pellets, a cavitation disperser-homogenizer for the preparation of liquid food products and fodder, an expander for the preparation of food products and fodder, an auger disperser for grinding grain raw materials). The developed method and device for automatic determination of structural and mechanical properties of food products and fodder are given. The monograph is intended for scientists, graduate students, technologists, students, specialists and designers of machines and equipment for agricultural and food production.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпереробкаuk
dc.subjectprocessinguk
dc.subjectтехнологіїuk
dc.subjecttechnologiesuk
dc.subjectтехнічні засобиuk
dc.subjecttechnical meansuk
dc.subjectзернова сировинаuk
dc.subjectgrain raw materialsuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectfood productsuk
dc.subjectкормиuk
dc.subjectfodderuk
dc.titleТехніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки зернової сировини у харчові продукти і кормиuk
dc.title.alternativeTechnical and technological support for waste-free processing of grain raw materials into food products and fodderuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Техніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки.pdf14,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.