Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7947
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗанковець, Валентина Вікторівна-
dc.contributor.authorZankovets, Valentyna Viktorivna-
dc.date.accessioned2023-07-24T15:31:50Z-
dc.date.available2023-07-24T15:31:50Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗанковець В. В. Технологія виробництва молока корів у сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Занковець Валентина Вікторівна ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 48 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7947.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7947-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи було вивчити технологію виробництва молока корів у СПП «Чумаки» Дніпропетровської області. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty bulo vyvchyty tekhnolohiiu vyrobnytstva moloka koriv u SPP «Chumaky» Dnipropetrovskoi oblasti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectпромислова технологія виробництва молока корівuk
dc.subjectpromyslova tekhnolohiia vyrobnytstva moloka korivuk
dc.subjectмолочна продуктивність великої рогатої худобиuk
dc.subjectmolochna produktyvnist velykoi rohatoi khudobyuk
dc.subjectвідтворювальна здатність великої рогатої худобиuk
dc.subjectvidtvoriuvalna zdatnist velykoi rohatoi khudobyuk
dc.titleТехнологія виробництва молока корів у сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeTekhnolohiia vyrobnytstva moloka koriv u silskohospodarskomu pryvatnomu pidpryiemstvi «Chumaky» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Занковец В.В..pdf1,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.