Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7960
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваль, Олександр Прокофійович-
dc.contributor.authorKoval, Oleksandr Prokofiiovych-
dc.date.accessioned2023-07-25T17:16:44Z-
dc.date.available2023-07-25T17:16:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКоваль О. П. Технологія вирощування осетра в господарстві приватного підприємця «Коваль О. П.» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Коваль Олександр Прокофійович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7960.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7960-
dc.description.abstractМетою досліджень було аналіз господарської діяльності ПП «Коваль О. П.» та технології виробництва продукції російського осетра за рахунок використання установки замкнутого водопостачання (УЗВ). Metoiu doslidzhen bulo analiz hospodarskoi diialnosti PP «Koval O. P.» ta tekhnolohii vyrobnytstva produktsii rosiiskoho osetra za rakhunok vykorystannia ustanovky zamknutoho vodopostachannia (UZV).uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectосетрівництвоuk
dc.subjectosetrivnytstvouk
dc.subjectтехнологія вирощування осетраuk
dc.subjecttekhnolohiia vyroshchuvannia osetrauk
dc.subjectустановка замкнутого водопостачання (УЗВ)uk
dc.subjectustanovka zamknutoho vodopostachannia (UZV)uk
dc.titleТехнологія вирощування осетра в господарстві приватного підприємця «Коваль О. П.» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeTekhnolohiia vyroshchuvannia osetra v hospodarstvi pryvatnoho pidpryiemtsia «Koval O. P.» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваль О.П..pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.