Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7984
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Браціло, Дмитро Костянтинович | - |
dc.contributor.author | Bratsilo, Dmytro | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-27T06:48:12Z | - |
dc.date.available | 2023-07-27T06:48:12Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Браціло Д. К. Обґрунтування технологічного процесу приготування кормів на свинофермі з удосконаленням змішувача : дипломний проект освітнього ступеня «Бакалавр» : 208, Агроінженерія / Дмитро Костянтинович Браціло ; наук. кер. Володимир Юрійович Дудін ; Дніпровський державний аграрно-економічний ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7984 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7984 | - |
dc.description.abstract | В проекті написано вступ, приведено аналіз виробничої діяльності підп-риємства, зроблені висновки про необхідність розробки лінії приготування ко-рмів. На основі огляду зоотехнічних вимог та існуючих рішень зроблено розра-хунок комбікормового цеху. Розроблено конструкцію змішувача кормів. Запро-поновано вимоги з охорони праці для процесу приготування комбікормів. Про-ведено техніко-економічну оцінку розробленої дробарки. Зроблені висновки та складено список використаної літератури. Оформлено додатки. V proekti napysano vstup, pryvedeno analiz vyrobnychoi diialnosti pidp-ryiemstva, zrobleni vysnovky pro neobkhidnist rozrobky linii pryhotuvannia ko-rmiv. Na osnovi ohliadu zootekhnichnykh vymoh ta isnuiuchykh rishen zrobleno rozra-khunok kombikormovoho tsekhu. Rozrobleno konstruktsiiu zmishuvacha kormiv. Zapro-ponovano vymohy z okhorony pratsi dlia protsesu pryhotuvannia kombikormiv. Pro-vedeno tekhniko-ekonomichnu otsinku rozroblenoi drobarky. Zrobleni vysnovky ta skladeno spysok vykorystanoi literatury. Oformleno dodatky. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ДДАЕУ | uk |
dc.subject | свиноферма | uk |
dc.subject | svynoferma | uk |
dc.subject | комбікорм | uk |
dc.subject | kombikorm | uk |
dc.subject | рецепт | uk |
dc.subject | retsept | uk |
dc.subject | комбікормовий завод | uk |
dc.subject | kombikormovyi zavod | uk |
dc.subject | змішування | uk |
dc.subject | zmishuvannia | uk |
dc.subject | однорідність | uk |
dc.subject | odnoridnist | uk |
dc.subject | експлуатаційні витрати | uk |
dc.subject | ekspluatatsiini vytraty | uk |
dc.title | Обґрунтування технологічного процесу приготування кормів на свинофермі з удосконаленням змішувача | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia kormiv na svynofermi z udoskonalenniam zmishuvacha | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 1,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.