Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8040
Назва: | Біотехнології в рослинництві |
Інші назви: | Biotekhnolohii v roslynnytstvi |
Автори: | Ярчук, Ігор Іванович Yarchuk, Igor |
Ключові слова: | методи генної інженерії metody hennoi inzhenerii біотехнологія biotekhnolohiia рослинництво roslynnytstvo |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Ярчук І. І. Біотехнології в рослинництві / І. І. Ярчук // Розвиток Придніпровського регіону : агроекологічний аспект: монографія / за заг. ред. проф. А. С. Кобця ; відп. ред. проф. Д. М. Онопрієнко та ін. / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро : Ліра, 2021. – С. 352-357. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8040. |
Короткий огляд (реферат): | Біотехнологія – це область прикладної біології, що розробляє основи нових виробничих процесів, які базуються на використанні біосинтетичного потенціалу мікроорганізмів, рослинних і тваринних клітин, що культивуються на штучних живильних середовищах, ізольованих протопластів, клітинних органоїдов (наприклад, хлоропластів), біологічно активних молекул (ферментів, хлорофілу, бактеріородопсину тощо). Biotekhnolohiia – tse oblast prykladnoi biolohii, shcho rozrobliaie osnovy novykh vyrobnychykh protsesiv, yaki bazuiutsia na vykorystanni biosyntetychnoho potentsialu mikroorhanizmiv, roslynnykh i tvarynnykh klityn, shcho kultyvuiutsia na shtuchnykh zhyvylnykh seredovyshchakh, izolovanykh protoplastiv, klitynnykh orhanoidov (napryklad, khloroplastiv), biolohichno aktyvnykh molekul (fermentiv, khlorofilu, bakteriorodopsynu toshcho). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8040 |
ISBN: | 978-966-981-552-1 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монографія_РОЗВИТОК ПРИДНІПРОВСЬКОГО РЕГІОНУ_2021 (4)-352-357.pdf | 204,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.