Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8428
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМалиновський, Тимур Сергійович-
dc.contributor.authorMalynovskyi, Tymur Serhiiovych-
dc.date.accessioned2023-09-20T12:20:31Z-
dc.date.available2023-09-20T12:20:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМалиновський Т. С. Технологія годівлі курчат бройлерів в умовах приватного акціонерного товариства “Оріль-Лідер” Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Малиновський Тимур Сергійович ; наук. керівник Цап С. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2023. – 47 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8428.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8428-
dc.description.abstractПтахівництво як галузь тваринництва займає провідне місце, забезпечуючи населення високоцінними дієтичними продуктами харчування, а промисловість – сировиною для переробки. У господарстві значна роль відводиться годівлі, тому і мета, і завдання нашої роботи були спрямовані на вивчення технології годівлі бройлерів. Кваліфікаційна бакалаврська робота виконана на базі приватного акціонерного товариства “Оріль-Лідер” Кам’янського району, Дніпропетровської області. Під час виробничої практики було детально вивчено технологію вирощування та годівлі курчат бройлерів. Тому й мета роботи полягала у вивченні впливу годівельних факторів на продуктивність та якісні показники м’яса. Дослідження були виконані згідно завдань, які викладені у роботі в логічній послідовності. Робота містить реферативну частину за темою, методику та матеріали дослідження, результати власних досліджень, які наведені у таблицях та представлені у висновках роботи. ПрАТ “Оріль-Лідер” це потужний комплекс, який входить в систему АОЗТ “Миронівський хлібопродукт”, характеризується сучасними технологіями годівлі та вирощування птиці. Ptakhivnytstvo yak haluz tvarynnytstva zaimaie providne mistse, zabezpechuiuchy naselennia vysokotsinnymy diietychnymy produktamy kharchuvannia, a promyslovist – syrovynoiu dlia pererobky. U hospodarstvi znachna rol vidvodytsia hodivli, tomu i meta, i zavdannia nashoi roboty buly spriamovani na vyvchennia tekhnolohii hodivli broileriv. Kvalifikatsiina bakalavrska robota vykonana na bazi pryvatnoho aktsionernoho tovarystva “Oril-Lider” Kamianskoho raionu, Dnipropetrovskoi oblasti. Pid chas vyrobnychoi praktyky bulo detalno vyvcheno tekhnolohiiu vyroshchuvannia ta hodivli kurchat broileriv. Tomu y meta roboty poliahala u vyvchenni vplyvu hodivelnykh faktoriv na produktyvnist ta yakisni pokaznyky miasa. Doslidzhennia buly vykonani zghidno zavdan, yaki vykladeni u roboti v lohichnii poslidovnosti. Robota mistyt referatyvnu chastynu za temoiu, metodyku ta materialy doslidzhennia, rezultaty vlasnykh doslidzhen, yaki navedeni u tablytsiakh ta predstavleni u vysnovkakh roboty. PrAT “Oril-Lider” tse potuzhnyi kompleks, yakyi vkhodyt v systemu AOZT “Myronivskyi khliboprodukt”, kharakteryzuietsia suchasnymy tekhnolohiiamy hodivli ta vyroshchuvannia ptytsi.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectтехнологія вирощування курчат бройлерівuk
dc.subjecttekhnolohiia vyroshchuvannia kurchat broilerivuk
dc.subjectтехнологія годівлі курчат бройлерівuk
dc.subjecttekhnolohiia hodivli kurchat broilerivuk
dc.subjectптахівництвоuk
dc.subjectptakhivnytstvouk
dc.titleТехнологія годівлі курчат бройлерів в умовах приватного акціонерного товариства “Оріль-Лідер” Кам’янського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeTekhnolohiia hodivli kurchat broileriv v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva “Oril-Lider” Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Малиновський Т.С..pdf1,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.