Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/843
Назва: Иммуннобиологические реакции организма цыплят-бройлеров на симбиотик «Субаэрин»
Інші назви: Immunobiological reactions of the body of broiler chickens to the symbiotic "Subaerin"
Автори: Бібен, Іван Андрійович
Biben, I.
Biben, I. A.
Biben, Ivan
Ключові слова: симбіотик «Субаерін»
symbiotic "Subaerin"
імунобіологічні реакції
immunobiological reactions
м'ясне птахівництво
poultry meat
Дата публікації: бер-2018
Видавництво: Науково-методичний центр «Агроосвіта»
Бібліографічний опис: Бибен И. А. Иммуннобиологические реакции организма цыплят-бройлеров на симбиотик «Субаэрин» / И. А. Бибен // Кліматичні зміни та сільське господарство. Виклики для аграрної науки та освіти : зб. тез Міжнар. наук.-практ. конф. за участю ФАО (Київ, 13-14 берез. 2018 р. ) / Науково-методичний центр «Агроосвіта». – Київ, 2018. – С. 22-25. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/843.
Короткий огляд (реферат): Использование экспериментального симбиотика «Субаэрин», состоящего из равных частей пробиотических культур Bacillus subtilis штам BI-12 и Aerococcus viridans штам BI-07, при пероральном применении цыплятам-бройлерам оказывает стимулирующее воздействие в пределах физиологической нормы на иммуннобиологическую резистентность макроорганизма, повышает физиологические потенции, жизнеспособность и резистентность цыплят-бройлеров. The use of experimental symbiotic "Subaerin", consisting of equal parts of probiotic cultures of Bacillus subtilis strain BI-12 and Aerococcus viridans strain BI-07, when orally administered, broiler chickens have a stimulating effect, within the physiological norm, on the immunobiological resistance of the macroorganism, increases the physiological potential, vitality and resistance of broiler chickens.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/843
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12.pdf292,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.