Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8433
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мокієнко, Анатолій Юрійович | - |
dc.contributor.author | Mokiienko, Anatolii Yuriiovych | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-20T16:18:05Z | - |
dc.date.available | 2023-09-20T16:18:05Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Мокієнко А. Ю. Технологія виробництва яєць курей-несучок у товаристві з обмеженою відповідальністю «Союз ДАГ» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Мокієнко Анатолій Юрійович ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 52 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8433. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8433 | - |
dc.description.abstract | Птахівництво є однією з високоефективних, динамічних, інтенсивних галузей сільськогосподарського виробництва, яке має всі можливості в короткі строки подолати економічну скруту. Основною метою птахівництва є збільшення виробництва дієтичних, висококалорійних продуктів – яєць з метою забезпечення людей фізіологічних необхідних норм харчування. Дипломна робота містить наступні розділи: вступ, актуальність теми, мету та завдання, огляд літератури, в якому розглянуто сучасний стан проблем птахівництва, а також вплив амінокислотного живлення на продуктивність птиці; матеріал, мета і методика виконання роботи, де наведено методику проведення досліджень та короткі відомості про товариство з обмеженою відповідальністю «Союз ДАГ». В розділі «Власні дослідження» охарактеризований крос Ломан ЛСЛ-Класик та Ломан Браун за продуктивними якостями, проаналізовано технології утримання при вирощуванні курей-несучок. Зроблено відповідні висновки та пропозиції виробництву. Ptakhivnytstvo ye odniieiu z vysokoefektyvnykh, dynamichnykh, intensyvnykh haluzei silskohospodarskoho vyrobnytstva, yake maie vsi mozhlyvosti v korotki stroky podolaty ekonomichnu skrutu. Osnovnoiu metoiu ptakhivnytstva ye zbilshennia vyrobnytstva diietychnykh, vysokokaloriinykh produktiv – yaiets z metoiu zabezpechennia liudei fiziolohichnykh neobkhidnykh norm kharchuvannia. Dyplomna robota mistyt nastupni rozdily: vstup, aktualnist temy, metu ta zavdannia, ohliad literatury, v yakomu rozghlianuto suchasnyi stan problem ptakhivnytstva, a takozh vplyv aminokyslotnoho zhyvlennia na produktyvnist ptytsi; material, meta i metodyka vykonannia roboty, de navedeno metodyku provedennia doslidzhen ta korotki vidomosti pro tovarystvo z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Soiuz DAH». V rozdili «Vlasni doslidzhennia» okharakteryzovanyi kros Loman LSL-Klasyk ta Loman Braun za produktyvnymy yakostiamy, proanalizovano tekhnolohii utrymannia pry vyroshchuvanni kurei-nesuchok. Zrobleno vidpovidni vysnovky ta propozytsii vyrobnytstvu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | вирощування курей-несучок | uk |
dc.subject | vyroshchuvannia kurei-nesuchok | uk |
dc.subject | технологія виробництва яєць | uk |
dc.subject | tekhnolohiia vyrobnytstva yaiets | uk |
dc.subject | птахівництво | uk |
dc.subject | ptakhivnytstvo | uk |
dc.title | Технологія виробництва яєць курей-несучок у товаристві з обмеженою відповідальністю «Союз ДАГ» Кам’янського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Tekhnolohiia vyrobnytstva yaiets kurei-nesuchok u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Soiuz DAH» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мокієнко А. Ю..pdf | 2,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.