Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8618
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заярко, Олександр Ілліч | - |
dc.contributor.author | Zaiarko, O. I. | - |
dc.contributor.author | Zaiarko, A. I. | - |
dc.contributor.author | Zayarko, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Оріщук, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, O. S. | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, O. | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, Oksana | - |
dc.contributor.author | Верменко, Владислава Юріївна | - |
dc.contributor.author | Vermenko, Vladyslava Yuriivna | - |
dc.contributor.author | Тітова, Дарина Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Titova, Daryna Serhiivna | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-10T07:21:32Z | - |
dc.date.available | 2023-11-10T07:21:32Z | - |
dc.date.issued | 2022-10 | - |
dc.identifier.citation | Вплив пробіотиків на продуктивнсть птиці / О. І. Заярко, О. С. Оріщук, В. Ю. Верменко, Д. С. Тітова // Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва та аквакультури : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Дніпро, 20 жовт. 2022 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2022. – С. 23-25. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8618. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/bitstream/123456789/7072/3/%d0%90%d0%9a%d0%a2%d0%a3%d0%90%d0%9b%d0%ac%d0%9d%d0%86%20%d0%9f%d0%a0%d0%9e%d0%91%d0%9b%d0%95%d0%9c%d0%98_2022%20%283%29.pdf | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8618 | - |
dc.description | Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х | uk |
dc.description.abstract | Доведено, що для підвищення продуктивності та виходу інкубаційного яйця при незначних додаткових витратах, з підвищенням економічної ефективності, не порушуючи раціону годівлі та загальної схеми примусової линьки для курей кросу «Хайсекс Браун», що включає 9 діб без корму, використовувати «Бацел-Н» у кількості 3 кг/т корму або 0,3 % у сладі раціону. Dovedeno, shcho dlia pidvyshchennia produktyvnosti ta vykhodu inkubatsiinoho yaitsia pry neznachnykh dodatkovykh vytratakh, z pidvyshchenniam ekonomichnoi efektyvnosti, ne porushuiuchy ratsionu hodivli ta zahalnoi skhemy prymusovoi lynky dlia kurei krosu «Khaiseks Braun», shcho vkliuchaie 9 dib bez kormu, vykorystovuvaty «Batsel-N» u kilkosti 3 kh/t kormu abo 0,3 % u sladi ratsionu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | вітаміни | uk |
dc.subject | vitaminy | uk |
dc.subject | птиця | uk |
dc.subject | ptytsia | uk |
dc.subject | раціон | uk |
dc.subject | ratsion | uk |
dc.subject | пробіотики | uk |
dc.subject | probiotyky | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | produktyvnist | uk |
dc.subject | поживність | uk |
dc.subject | pozhyvnist | uk |
dc.subject | комбікорм | uk |
dc.subject | kombikorm | uk |
dc.title | Вплив пробіотиків на продуктивнсть птиці | uk |
dc.title.alternative | Vplyv probiotykiv na produktyvnst ptytsi | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ_2022 (3)-23-25.pdf | 552,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.